Hvordan man Prep kulturperler marmor til tætning

January 7

Kulturperler marmor er sammensat af marmor støv og harpiks. Det koster mindre end standard marmor og stadig giver udseendet af naturlige marmor. Efter kulturperler marmor er installeret, skal du caulk de områder, hvor den kulturperler marmor møder muren for at sikre, at vandet ikke sive mellem kulturperler marmor og brønden. Du skal forberede den kulturperler marmor før caulking, at sikre at caulk joint ikke tillader vand at trænge igennem væggen.

Instruktioner

•Brug plastik maling skraber til at fjerne forhindringer fra området hvor den kulturperler marmor møder muren. Kontroller, at du fjerner fleste af forhindringer fra overfladen af kulturperler marmor. Fjerne ansigt af et mærke eller mærkat og ikke bekymre sig om lim anvendes til at fastgøre etiketten til den kulturperler marmor.

•Liberally anvende sprit på en ren klud og tørre området af kulturperler marmor, der skal modtage caulk. Hvis der er selvklæbende på den kulturperler marmor, anvende sprit direkte på limen. Dette vil bryde bond med limen.

•Aftør overfladen af kulturperler marmor med en ren, tør klud efter du har slettet område med gnidning alkohol-gennemblødt klud. Dette fjerner enhver film, efterladt af den tørrede alkohol.

•Undersøg joint efter rengøring, for at sikre, at ingen limrester, støv eller snavs forbliver i området at være tætnes. For at afslutte prepping kulturperler marmor for caulk, Gentag trin 2 og 3 for at fjerne eventuelle rester, du bemærker.

Tips & advarsler

  • Når den prep arbejde er fuldført, bruge 100 procent silikone caulk at caulk kulturperler marmor til væggen. Dette vil øge levetiden for de caulked fælles.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com