Hvordan man Prep rustfrit stål Grill riste

August 31

Hvordan man Prep rustfrit stål Grill riste

Dagens Grill er high-powered apparater med evnen til at ryge, ætse eller stegt kød, og mange griller har aftagelige riste for nem rengøring. Ifølge Weber.com, rustfrit stål riste har den længste garanti af rist materiale og kræver ikke pre grille "krydderier" med olie før brug. Grillet kød indeholder normalt nok fedt for at forhindre dem i at klistre til en rustfrit stål grillplade og grøntsager kan sprøjtes med madolie eller placeres i en grill kurv. Så hvilke risten er bedst?

Instruktioner

•Tag riste fra grill og vask dem i varmt, sæbevand vand med en karklude eller krat pensel før du bruge grillen. Tør dem grundigt med en blød klud. Erstatte riste.

•Brush rist med en børste lavet til rengøring grill til at fjerne eventuelle madrester. Børste det igen, når du er færdig grilning, og det har haft tid til at køle ned.

•Tag riste lejlighedsvis og vask dem grundigt i varmt, sæbevand vand. Vask dem i en opvaskemaskine er ikke anbefales, da snavs fra riste kan tilstoppe din opvaskemaskine, ifølge Weber.com hjemmesiden.

•Tør riste grundigt for at forhindre rust inden du lægger dem tilbage i grillen efter rengøring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com