Hvordan man Prep træ gulv til farvning

November 28

Bejdset hårdttræ gulve skabe en smuk, varm look i et rum, men over tid, gulvene vokse glansløst og beskadiget. Ofte, tæppe blev installeret over trægulv i ældre huse, og når tæppet fjernes, gulvet er behov for forfriskende. Medmindre gulvet er vand-beskadiget, kan du normalt genoplive gulvet ved at gøre mindre reparationer og farvning det. Forberede trægulve til farvning er en langvarig proces, der kræver en masse tålmodighed og tid.

Instruktioner

•Tjek for løs, beskadigede eller pibende bestyrelser. Erstat beskadigede brædder og søm eller lim ned løs eller pibende boards, afhængigt af hvordan gulvet blev installeret. Hvis gulvet var tidligere dækket med tæppe, sikre alle tæppe negle er fjernet.

•Fyld store revner og huller med træ kit. For at vurdere størrelsen af revner overveje tid på året du farvning gulvet. Hvis du lakering af gulv i løbet af sommeren, bliver revner, der er store nu endnu større i vinteren. Træ vil kontrakten og svulme betragtning af temperatur og luftfugtighed. Huller i slutningen af gulv planker skal altid udfyldes, da træ udvider sig i bredden, men meget lidt i længden. Tillad putty tørre fuldstændigt.

•Sweep gulvet for at fjerne støv og snavs. Hvis du ikke ejer eller har adgang til en drum sander, leje en i et hjem forbedring butik at slibe gulvet. Sand først med kursus (20-36) grus sand papir. Starte slibning i det ene hjørne af rummet. Tænd sander med slibning tromlen op og derefter langsomt sænke tromlen til gulvet. Gå frem med sander med korn af træ. Må ikke sidde i ét sted eller sander kan beskadige gulvet.

•Sand kanter og hjørner i rummet med en kant sander. Drum sander vil ikke kunne nå kanter og hjørne i rummet, så brug en håndholdt kant sander til at afslutte den første slibning.

•Sand hele gulvet anden gang ved hjælp af medium (50-60) sandkorn sandpapir. Sand en sidste gang med fine (80-100) sandkorn sandpapir. Følge op på hver tromme slibning med kant slibning.

•Vacuum værelse med en butik vakuum for at fjerne den slibning støv. Feje eller støvsuge væggene og loftet også.

•Buff gulvet med en raspning maskine ved hjælp af 100-120 grus slibende skærm. Buff med træets årer. Hvis du ikke ejer eller har adgang til en buffer, kan du leje en i et hjem forbedring butik.

•Sweep og vakuum etage for at sikre alle støv er fjernet. Gulvet skal være helt rent før du anvender pletten.

Tips & advarsler

  • Bære øje, øre, mund og næse beskyttelse, når slibning gulvet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com