Hvordan man programmerer en Digital Plug-in Timer Switch

April 4

Hvordan man programmerer en Digital Plug-in Timer Switch

En digital plug-in timeren kontakten kan indstilles til at aktivere apparater og slukker på forskellige tidspunkter af dagen. Når tilsluttet en lampe eller en radio, for eksempel kan digital timere forbedre sikkerhed i hjemmet ved at dreje elektronikken i en kort periode, mens du er væk. Lys og lyde tilfældigt at tænde og slukke i et hjem skaber det indtryk, at nogen er hjemme. Digital timere lad du programmere tænd/sluk-funktion ned til minut. Digital timere har forskellige funktioner, men de grundlæggende principper er de samme.

Instruktioner

•Sæt ledningen for den elektroniske vare ind i stikket på bagsiden af den digitale timer. Sæt uret til en stikkontakt. Den digitale udlæsning blinker gentagne gange "12:00."

•Tryk på "Time" og "Minut" knapper til at indstille det aktuelle tidspunkt på dagen. Du skal muligvis skifte mellem 12 timer ved gentagne gange at trykke på "Time"-knappen for at indstille en aften tid.

•Skub tilstanden Tænd for timeren "Program" eller "På" og tryk på knappen "Uge" eller "Dag" til at vælge en ugedag for at aktivere det forbundne element.

•Tryk på knapperne "Time" og "Minut" til at indstille den tid, du ønsker varen til at tænde.

•Tryk på "Program" eller "Off"-knappen igen for at angive tid, du ønsker varen til at slukke. Tryk på knappen "Dag" til at gå videre til næste dag og gentage sekvensen for indstilling til og fra gange på timere, der kan programmeres til en hel uge.

Tips & advarsler

  • Husk at tænde for varen ved hjælp af dens tænd/sluk-knap. Den digitale timer vil ikke, hvis afbryderen for varen ikke er i positionen on.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com