Hvordan man Refinish akryl badekar

March 6

At holde dit badekar ren er en utrolig vigtig del af at holde hele badeværelset rent. End blot at kigge dårlig, kan beskidt eller nusset badekar faktisk gøre du føler dig beskidt, mens du er i det. Mange mennesker vil bare erstatte deres badekar, når det kommer til dette punkt, men der kan være meget dyrt. En billigere måde at få dit badekar ligne nye er til omlakering det. Dette vil ikke kun rengøre dit badekar, men gør det se ud som om du fik en helt ny.

Instruktioner

•Fjern den gamle caulk fra omkring badekarret. Dette kan gøres ved hjælp af din spartel og simpelthen skrabe væk caulk fra alle hjørner.

•Rengør området. Dette er det ikke kun det område, hvor du lige har fjernet caulk fra (som skal bruge en ekstra god rengøring) men også hele karret. Sikre, at du tør karret helt, når du er færdig, eller give det masser af tid til at helt lufttørre.

•Tag på din maske og begynde at slibe den hele badekar overflade ved hjælp af palme sander. Der vil være en masse støv fra dette trin, hvilket er grunden til masken, der er så vigtigt. Vær sikker på at arbejde jævnt på tværs af hele området. Dette trin vil ikke kun fjerne flere af pletterne og give dig mulighed for at slibe out enhver chips i karbad, men vil give den nye belægning en mere slibende overflade til at holde sig til.

•Mask off nogen områder i karret, som du ikke ønsker at refinish, herunder vægge, vandhaner og stænger. Du skal bruge en dråbe klud på gulvet og malertape og avisen til at dække noget andet i badeværelset, som du ikke ønsker at få færdig på. Fordi du vil bruge en sprøjte, primeren og finish kunne komme på noget, så være sikker og dække alt.

•Rengør karret igen at sikre, at du har sluppet af alle støv. Igen Lad karret helt tørt.

•Pour nogle af primer til maling sprøjte og begynde at anvende et jævnt lag primer på tværs af hele karret. Du vil arbejde grundigt og bruge glat passerer.

•Tillad primer tørre fuldstændigt. Tjek anvisningerne for din særlige tørretid, men venter flere timer er ideel. Anvende en anden frakke af primer, efter den samme instruks nemlig listet før. Igen, lade det helt tørre

•Pour nogle af dine acrylpolymer male i maling sprøjte og begynde at anvende en selv belægning af maling til din balje. Brug de samme glat adgangskort, som du gjorde med primeren. Tillad at tørre og derefter anvende 2 flere frakker af maling på karret. Du skal give mindst 30 minutter mellem maling applikationer.

•Tillad malingen til at tørre i 48 timer og derefter igen caulk de områder hvor du har fjernet caulk fra starten af projektet. Sørg for at du holder en lille, selv perle af caulk kører hele vejen ned hvert hjørne. Tillad caulk at helbrede i flere dage.

Tips & advarsler

  • Bruge en respirator eller sikre, at du arbejder i et godt ventileret område, mens du er grunding og maling.
  • Sørg for at du har en alternativ måde af brusebad i det tidsrum, du arbejder på dit badekar, fordi dette projekt ikke kan afbrydes. Dette er mest fordi caulking er fjernet fra Brusevægge og badekar.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com