Hvordan man Refinish aluminium på en Eames stol

January 30

Hvordan man Refinish aluminium på en Eames stol

Stole designet af Charles og Ray Eames er skattet af verdensklasse museer og private samlere ens. Hvis du er heldig nok til at eje en vintage Eames, du kan rense og lakering (polsk) aluminium på det selv ved at følge et par enkle trin. Det er vigtigt at arbejde omhyggeligt for at producere jævn dækning og glans uden at efterlade nogen ridser.

Instruktioner

•Mix nogle mildt opvaskemiddel rengøringsmiddel i en quart af varmt vand. Forsigtigt krat aluminium med en blød klud dyppet i sæbevand. Du kan også bruge en Brillo pad dyppet i varmt vand. Gnid stolens aluminium dele i en tilbage og tilbage bevægelse, ikke i cirkler. Dette skulle fjerne den gamle clear-belagt finish og snavs, efterlader dig med almindelig, ufærdige aluminium.

•Boil en quart af vand og tilføje i 2 tbsp. eddike. Dyp en blød klud i vand og ren aluminium med eddike vand. Du kan ønske at bruge et halvt citron dyppet i salt i stedet. Forsigtigt gnide aluminium med dette salt citron halv (eller med en blød klud dyppet i citronsaft og drysses med salt).

•Applicer en aluminium lakering produkt, der er anbefalet af fagfolk til at genoprette aluminium finish. Hæld nogle af lakreparationer på en blød klud og polske aluminium med det jævnt. Følg alle sikkerhed og brug retninger!

• Lad aluminium tørre grundigt. Når aluminium er helt tør (dette kan tage flere timer), tilføje en anden frakke af polsk. Lad tørre, og du er færdig!

Tips & advarsler

  • For den bedste anbefaling på hvilke aluminium lakering produkt at bruge, Spørg professionel møbler konservatorer eller et luksus-bil auto shop--de vil vide, hvad der fungerer bedst. (Se referencer 6 og ressource 1)
  • Brug aldrig ståluld til at rense aluminium dele på møbler! Dette kan resultere i alvorlige ridser på overfladen.
  • Teste disse metoder på en lille del af aluminium overflade før du anvender dem til hele stolens aluminium dele, for at sikre aluminium gendannes korrekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com