Hvordan man Refinish Bronze køkken kabinet Hardware

May 22

Bronze, ligesom mange dekorative metaller, er ikke svært at rengøre, men det kan let blive kedeligt og nusset, ser beskidt når det simpelthen reagerer på elementerne. For at få din fryser hardware ser friske og lyse, Prøv disse simple metoder.

Instruktioner

•Like kobber, bronze kan interagere med elementerne, selv inde i dit hjem, og drej farve. Når dette sker, kan du bringe den gamle Bruneret tilbage. Men tillykke, du har en af de mest efterspurgte efter finish omkring. Så rense din hardware med varmt vand og mild sæbe (træ sæbe, baby vaskeri sæbe, selv shampoo) og en klud. Gnid den snavs og skidt og du står tilbage med smukke farve og stil.

•Hvis du har ingen misfarvning, det er muligt dine bronze hardware har været lak belagt. Igen, start ved rengøring med varmt vand og en mild sæbe. Lad tørre helt. Engang rene, kan du se to farver af finish; en mørkere bronze og en lettere aluminium viser igennem.

•Hvis det er tilfældet, du har kun en bronze belægning på din hardware og bliver nødt til at male på en belægning af bronze finish lak. Denne type lak kan komme i farver eller fjern. Vælg din farve finish og spray det på med en fin tåge. Lad det tørre natten over. Den næste morgen, sat på en klar lak frakke til at forsegle og beskytte og blanke glans.

•Hvis din bronze hardware er intakt, men bare mistet sin glans og finish, kan du vaske det i varmt vand og afslutter det med den klar lak kun. Vær sikker på at lade dette tørre en solid nat og før du udskifter din frysere. Husk, lak kan blive beskadiget af rengøring, selv med de mindste slibeværktøjer, så holde med varmt vand og mild sæbe.

•Du kan også prøve en spray voks på din bronze efter rengøring med vand og sæbe. Dette vil give glansen og finish samt at udfylde små ridser og skrammer. Polere det som du ville sterling sølv. Det er hårdt arbejde og knofedt, men hvis du har god bronze og det er solidt og endnu ikke er aktiveret, kan du få farven, glans og finish du ønsker til dit køkken frysere.

Tips & advarsler

  • Sørg for at fjerne hardwaren fra skabene, så ingen lak produkter vil overspray på skabene selv. Tage en af dit inventar i et hjem forbedring butik og sørg for det er bronze. Mange metaller ser det samme når beskidt. Bruge en Sharpie permanent markør til at fylde i små ridser på aluminium viser igennem.
  • Lak dampe er hårdt på kroppen. Prøv at arbejde uden for, når du kan eller Sørg for windows er åbne til frisk luft, når du arbejder inde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com