Hvordan man Refinish en flise bordplade

June 20

Køkkenbordet lakering lyder som et stort projekt. De fleste boligejere tror, at få nye bordplader vil indebære en meget bekostelig og nasset proces til at rippe ud de gamle og købe helt nye tællere. Heldigvis er der en anden mulighed. Epoxy maling holder rigtig godt for at flise og er hård nok til at modstå det misbrug, som en counter er udsat for. En lille maling kan give din flise tællere et helt nyt look i weekenden, selvom du ikke bør bruge tællerne for flere uger før de er fuldt hærdet.

Instruktioner

•Rengør din flise tællere grundigt med lige dele af ammoniak og vand. Fjerne alle snavs og rester fra tællerne. Stoffer forbliver på overfladen af flisen vil forstyrre den primer evne til at obligation og vil forringe dit færdige produkt. Skyl tællere med rent vand og tør grundigt.

•Sand flise let ved hjælp af medium-sandkorn sandpapir. Formålet med denne opgave er at tilføje tekstur til flisen, så primeren kan synke i og få fat på den glatte overflade. Tørre væk slibning støv med fugtige klude.

•Prime flise tællerne ved hjælp af en god kvalitet primer formuleret til glatte overflader. BIN og Bullseye 1-2-3 er begge gode muligheder. Brug en pensel til at skære i hjørner og kanter af tælleren. Gå tilbage over penselstrøg med primeren og en foam rolleren. Skum ruller er gode, når du ønsker den glatteste finish muligt. Tillad primer til tørre.

•Paint flise tællerne ved hjælp af samme teknik bruges til at anvende primeren. Påfør to til tre tynde lag epoxy maling, så hver frakke til tørre, før du anvender næste. Du kan også bruge en oliebaseret maling som et godt alternativ til epoxy maling. Oliebaseret maling vil være sammenligneligt holdbare og er lidt nemmere at arbejde med.

•Tillad maling hærde i to til tre uger. Epoxy og oliebaserede malinger tager det lang tid at fuldt helbrede. Undgå at bruge tællerne, indtil de er fuldt hærdet.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at bevare udseendet af injektionsmørtel linjer, skal du bruge en lille kunstners pensel til at male i fugerne med en anden farve maling.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com