Hvordan man Refinish en fod badekar

May 26

Klo fod bøtter sidste en lang tid og er meget holdbare. De findes ofte i ældre huse og kan har endda blevet videregivet fra generation til en anden som en arvestykke. Gamle klo fodbad bøtter kan være refinished for at returnere dem til deres oprindelige uberørte og skinnende blanke overflader. Klo fod bøtter generelt har været malet eller dukket op igen flere gange af tidligere ejere, og den gamle maling skal være fjernet eller slebet, før det er refinished.

Instruktioner

•Indstil badekar i et velventileret arbejdsområde, der har et stykke af malerens plastfolie tapede til gulvet med malertape. Anvende fjernelse af pletter badekarret renere, efter dennes emballage instrukser. Lad det sidde i en fem minutter til at suge ind i overfladen af karret. Bruge en scrub pensel til grundigt at rydde ud i karret overflade. Skylle karret og nærlæse, genanvende sæbe efter behov indtil hele overfladen af karret er ren. Tør off karret med håndklæder.

•Tag på din respirator og sikkerhed goggles. Sand overfladen af karret med palme sander, at komme så tæt på den oprindelige metal overflade som muligt. Brug sander til at fjerne enhver rustne pletter eller misfarvning samt.

•Dæk op for fødderne af karret og enhver inventar, som du ikke ønsker at være dækket i maling med malertape og malerens plast plader. Anvend ekstra tape rundt i kanten til at sikre at malingen ikke komme under plasten.

•Applicer kemiske lim eller bonding agent til karret, hvis karret har en porcelæn overfladen med et stykke køkkenrulle. Vente fem minutter eller indtil bonding agent er tørt.

•Mix acryl polymer belægning primer maling, efter dennes emballage instrukser. Hæld det i paint hopper af HVLP spray rig. Lave en test spray på et stykke affaldstræ til at se hvor langt du skal holde den Pistols dyse fra en overflade for at gøre det spray jævnt.

•Hold sprøjtepistol tryllestav over toppen af balje overfladen og trække på aftrækkeren til at starte sprøjtning. Flytte spray tilbage og begge, som du maler. Give slip på udløseren når du når til kanten af overfladen, du er sprøjtemaling. Dette vil forhindre overdreven spray, hvilket gør malingen pyt op og danne drypper på karrets overflade. Start din næste spray passere øverst på overfladen som før og overlapper den tidligere maling sti af omkring en fjerdedel af den måde at skabe en smidig og kontinuerlig maling overflade.

•Spray på to frakker af akryl primer, vente 30 minutter mellem programmer for primer til tørre.

Udøse enhver resterende primer og vaske ud paint hopper med varmt vand. Tørre paint hopper ud til at fjerne enhver resterende vand, og hæld akryl højglans top coat i opsamlingsbeholderen. Spray på tre frakker af akryl top coat på karrets overflade. Vent 24 timer for akryl top glans pels til kemisk obligation til primeren og sat op før du flytter det.

Tips & advarsler

  • Hvis dit badekar har en coverversion af latex maling, brug en spray på paint stripper at fjerne den gamle maling og krat det ud med grove ståluld. Bruge en lak fortynder til at fjerne enhver resterende maling rester.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com