Hvordan man Refinish en fugtig kælder

October 21

Hvordan man Refinish en fugtig kælder

En ufærdig kælderen tilbyder en praktisk beliggenhed for opbevaring, men en refinished kælder kan tilføje kvalitet til din bolig. Desværre, kældre er ofte fugtig og muggen, at skabe et usundt miljø til familieaktiviteter. Mens underjordiske oversvømmelser kan kræve dyre udgravning og reparationer, er enkle kondens en fælles kilde til kælderen fugt, som du kan rette op på din egen.

Instruktioner

•Treat de mest sandsynlige områder af kondens. Lakering din kælder kræver behandling af kilden til kondens at reducere niveauet af fugt i din underjordiske værelser. Måle de udsatte kolde vand rør i din kælder. Brug en hobbykniv til at skære dele af præfabrikerede skumisolering pipe til at passe de udsatte rør. Anvende en stribe af gaffatape langs sømme, holde isoleringen på plads og forsegling røret inde skum stof.

•Dæk nøgne Air-condition kanalerne og koldt vand lagertanke med isolerede lagen. Sted i vandtæt side af presenningen står på ydersiden af inventar og apparater. Holde presenningen på plads med gaffatape.

•Kontroller dine gulvafløb for at sikre de fungerer korrekt. Køre en haveslange fra din vandhane til dit gulvafløb. Løbe vand i mindst 10-15 minutter til at sikre er den fulde længde af drænrør klar og i stand til at fjerne vand.

•Tag mugne eller beskadigede Vægbeklædninger og gulvbelægninger. Rense skimmel og meldug pletter på kælder beton med en løsning på én del blegemiddel til tre dele vand. Anvende løsning til steder med en fugtig klud. Lad den flydende blød ca 15 minutter. Skyl af med friske, varmt vand.

•Tag eksisterende væg maling med en malerpensel skraberen, og wire. Rense væggene med en løsning, der indeholder trinatriumphosphat. Skyl væggene og lad dem tørre, før du anvender primer og mug resistent maling.

•Scrub din kældergulve. Installere gulvfliser, vinyl gulv eller mug resistent tæpper. Hvis du bruger tæpper, installere det over en vandtæt-backed tæppe pad.

Tips & advarsler

  • Altid fjerne sandsynligheden for oversvømmelser inden lakering en kælder. Undersøge de udvendige vægge i din kælder for tegn på fugt. Hvis du ikke kan finde ud af hvor fugten kommer fra, tape en 2 fod lange stykke alufolie mod en ydervæg. Forlade folien på plads for to dage. Tjek de udvendige og indvendige sider af folien. Hvis fugt udgør mellem folien og væggen, er problemet sandsynligvis på grund af dårlig dræning uden for dit hjem, en tilstand, der kræver professionel undersøgelse og behandling. Fugt på folien vender dit værelse angiver kondens problemer, en almindelig tilstand i kældre.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com