Hvordan man Refinish en fyr-dækket sofabord

April 23

Hvordan man Refinish en fyr-dækket sofabord

Pine er en af de mest almindeligt anvendte woods i møbelkunst. Lakering pine kræver teknikker svarer til dem, der anvendes når lakering nogen solid træets overflade. Før du begynder den lakering proces, skal du beslutte, om at bruge vandbaseret bejdse og finish eller oliebaserede produkter. Vand-baserede finish og pletter har færre dampe og er lettere at rengøre. Olieprodukter trænge dybere, give en rigere finish og holder længere. Når du arbejder med olie-baserede produkter, skal du bruge handsker og ventilation og respirator masker for sikkerhed.

Instruktioner

•Indstil tabellen på en heavy-duty dråbe klud i et godt ventileret område, som en garage. Anvende en frakke af gel pletfjerner eller stripper. Børste produktet på træ og tillade arbejdstid etiket-anbefalet. Arbejde i sektioner lille nok til at fuldføre, før produktet tørrer. Arbejde stripper i nogen detaljerede områder med en lille børste. Brug handsker når du arbejder med strippere for at forhindre kontakt med huden. Følg etiketten anvisningerne for de bedste resultater.

•Scrape stripper og gamle finish off bordpladen, ved hjælp af et kemikalie-resistent plast skraber. Bortskaffe afskrab i en metal beholder med låg. Bruge en nylon skrubber til arbejde i detaljeområderne. En brugte tandbørste fungerer godt for små detaljer. Skyl overfladen af sofabord med en klud fugtet i mineralske spiritus.

•Sand overfladen af sofabord med gradvis finere sandpapir--fra 100 grus til 150 grus, at 200 grus--i successive passerer. En tilfældig-bane sander vil giver bedste resultater på større flader. Sand hjørner og andre detaljer i hånden. Børste savsmuld fra overfladen af bordet med en tør blød børste.

•Applicer en jakke af pletten med en fin børste. Brug lange, lige streger i overlappende rækker. Gnid den overskydende pletten fra overfladen af sofabord med en ren, blød klud. Tillad pletten tørre som etiketten anbefaler. Successive lag kan anvendes for at mørkere farve, hvis det ønskes.

•Lightly sand overfladen af tabellen i hånden med 220 grit papir til at udjævne eventuelle korn, der muligvis er blevet rejst under farvning processen. Bruge en tør blød børste til at fjerne støv fra overfladen.

•Applicer mindst to frakker af klare møbler er færdig. Klare finish er anvendelig i en afart i sheens, fra flad til højglans. Vælg en finish, der passer til sofabordet og supplerer resten af interiøret. Brug en bøde-stritte børste at anvende finish i glat, selv frakker. Være omhyggelig med ikke at tillade finish til at opbygge, forårsager løber og drypper. Tillad den anbefalede tørring tid mellem frakker, og efter det sidste lag, før du bruger sofabordet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com