Hvordan man Refinish en Hoosier kabinet

November 14

En Hoosier kabinet er en høj eg kabinet lavet af Hoosier produktionsvirksomhed, baseret i Indiana. Dette kabinet var tilgængelige i det tidlige 20. Strukturen omfatter en mel bin med en sigten, sukker bin, ur, dunke og en arbejdsflade for rullende ud af dejen. Designere af dette kabinet mente, at det kan reducere arbejdet i køkkenet med 75 procent. Hvis du har en autentisk Hoosier kabinet, har du et stykke Americana. Dog kan tid ikke have været blid på dette element for møbler. Lakering kabinettet kan bringe det tilbage til dets tidligere storhed.

Instruktioner

•Sæt en dråbe klud over dit arbejdsområde. Skru håndtag og hængsler fra Hoosier kabinet. Sæt dem til side. Sætte de skabslåger på dråbe klud.

•Pour 1/4 kop af trinatriumphosphat i en spand med 1 gallon af vand. Dyp en svamp i blandingen og tørre ned Hoosier kabinet. Tillad kabinet til luft tørre.

•Sæt et stykke af 80 grus sandpapir på en elektrisk sander. Kør den elektriske sander på tværs af overfladearealet af Hoosier kabinet, at fjerne den gamle finish. Følg med et stykke af 220 grit papir og derefter 360-grit papir, som ikke blot fjerner alle de gamle finish, men bringer det til en flot glans og glat fornemmelse.

•Rub en tack klud over Hoosier kabinettet til at fjerne støv fra slibning.

•DIP en skum børste til pletten af dit valg. Hoosier kabinetter var ofte nuancer af honning, men du kan bruge enhver skygge af plet. Tag dig god tid anvende et jævnt lag af pletten til Hoosier kabinet. Tillad pletten i blød i kornet af træ i 20 minutter. Aftørre pletten med en blød, fnugfri klud. Gentag processen med en anden frakke.

•Tillad plet til tørre natten over. Anvende en lys frakke af polyurethan at beskytte alle dine hårde arbejde, så Hoosier kabinet vil se godt ud for kommende generationer. Tillad denne sidste lag tørre i 24 timer.

•Installer antikke reproduktioner af hængsler og håndtag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com