Hvordan man Refinish en køkken på et Budget

April 2

Hvordan man Refinish en køkken på et Budget

Hvis du er på et stramt budget, kan det synes umuligt at refinish dit køkken. Men der er flere teknikker og materialer, der kan bruges til at give dit køkken hvad ligner en high-end makeover stadig bor på et lille budget. Udskiftning af kabinet og installere marmor bordplader kan være ude, men der er mange forskellige måder at give et køkken en helt ny udseende uden at bryde banken til at udrette det.

Instruktioner

•Refinish dit kabinet. Maleri eller restaining kabinetter er den billigste midler til at give dem en ansigtsløftning. Vælg en maling eller pletten farve, der ikke vil overvælde dit køkken. For eksempel, hvis rummet er lille, vil en lys træ plet eller en lys maling farve hjælpe skabe illusionen af størrelse. Mørkere farver kan bruges, hvis rummet er større.

•Refresh bordplader. Keramiske fliser er billig og kan lægges over de fleste overflader. Alternativt, et nyt ark af Formica kan også blive lagt på toppen af en gammel bordplade til at give det et nyt udseende. Formica fås i en række forskellige farver og mønstre, og kan endda ligner marmor eller granit.

•Vælg alternative gulvbelægning. Marmor eller granit flise er normalt ret dyrt. Du kan få den samme look med enkle skræl og stick vinyl fliser. Disse vinyl fliser er billige og kan lægges af næsten alle, selv hvis du har nogen forudgående hjem forbedring erfaring.

•Dæk over gamle apparater. Rustfrit stål apparater koster tusindvis af dollars, men du kan gøre din gamle apparater tjene et par år med en frisk lag af apparatet film. Denne film er tilgængelige i mange farver, som sort emalje og rustfrit stål. Klippe filmen til at passe, fjerne opbakning og følge pakken instruktioner til at placere det på apparatet. Denne film vil arbejde for køleskabe og opvaskemaskiner, men ikke for brændeovne eller væg ovne. Disse kan males med specielle varmebestandige komfur maling.

•Tilføj i accent belysning. Installation under-kabinet belysning giver et køkken en frisk look, men det kan være dyrt. Snarere end at have en professionel gøre dette, skal du købe LED under-kabinet lys, der kan simpelthen være fast på plads. Disse lys har batterier, som kan være skiftet ud, når det er nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com