Hvordan man Refinish en konkret kælderetage

June 17

Hvordan man Refinish en konkret kælderetage

Om dit hjem er nybygget eller flere årtier gamle, kan du refinish dit konkrete kælderen gulv med et frisk lag maling. Alt du behøver at udføre jobbet er et par grundlæggende værktøj og lidt prep arbejde. Sørg for at give tilstrækkelig tid til sealer og primer tørre før maleri. Hvis vejret er koldt eller fugtigt, kan tørretid forhøjes. Bruge lidt ekstra tid på forberedelse for at opnå et længerevarende resultat.

Instruktioner

•Tag eksisterende maling, hvis det er nødvendigt. Hvis din konkrete kælderen er blevet malet, bruge en skraber og wire børste til at fjerne enhver løs eller tilhugget maling. Sweep og vakuum kælderetage for at fjerne enhver maling chips og støv.

•Wash overflade med trinatriumphosphat og en krat pensel. Bland en tsk pulver i en spand med vand. TSK er en heavy-duty sæbe, der vil fjerne fedt og olie pletter fra beton. Enhver olie eller fedt, der ikke er fjernet vil sive gennem din maling job, så det er bedst at vaske hele gulvets overflade. Give ordet til tørre.

•Få nogen revner med konkrete fyldstof. Hvis det er nødvendigt, bruge en mejsel til at rengøre kanterne af knæk og skabe en glat finish. Vakuum støv og snavs ud af revnen før påfyldning for at sikre en solid bond. Lad tørre helt, fyldstof.

•Applicer sealer. Brug en murværk eller beton sealer for at forhindre fugt nedsivning. Fugt fra betonen vil sive op gennem overfladen og forårsage maling til flake og chip over tid, så Anvend en god kvalitet sealer. Lad det tørre.

•Prime beton. Speciale murværk maling har en primer kombineret med maling, men hvis din kælder vil få en masse trafik er det en god idé at prime separat. Primer tilføjer holdbarhed til din maling job og udgør en god base for din endelige farve. Du kan have din primer tonet for ekstra dybde af farve.

•Paint kælderetage når primeren er tør. Du kan tilføje ordet tekstur til din maling til at give det et lille "greb" og hjælpe med at forebygge faldulykker. To tynde lag af maling vil klæbe bedre end en tyk pels, så tag tid til at bygge tynde lag af maling.

•Tilføj en topcoat sealer hvis det ønskes. Hvis du har fuldført disse trin korrekt, bør du har brug for en topcoat sealer. Men hvis din kælderen får en masse brug, kan du tilføje et sidste lag af sealer, når malingen er grundigt tørret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com