Hvordan man Refinish en konkret våbenhus

October 30

Hvordan man Refinish en konkret våbenhus

Vi har alle set smukke huse med konkrete indgangsparti, der faldt fra hinanden. Uanset hvordan moderne eller godt passet til huset er, kan smuldrende porches, fortove og indkørsler gøre dem synes gamle og uelsket. Desuden kan konkrete indgangsparti i forfald være en fare for husejere og deres gæster. Altid har skader på permanent hus strukturer undersøges før du foretager eventuelle reparationer til at sikre, at det ikke er et tegn på en større foundation spørgsmål, der kræver ekspert renovering.

Instruktioner

•Dress i tøj der vil beskytte din hud mod konkrete sprøjt. Våd beton kan brænde kødet. Sætte på handsker, plast sikkerhedsbriller og en maske.

•Break off nogen store, ujævne stykker af beton fra veranda med kolde mejsel og sledgehammer, derefter bruge værktøjer til at skære V figurer i de lodrette flader af våbenhuset, således at den nye beton har en konsistens, som det kan klamre sig. Scrub en stiv børste over huller og revner i våbenhuset til at fjerne små stykker af beton og støv. Spray våbenhuset ned grundigt med en haveslange, så vent 2 dage til beton tørre fuldstændigt.

•Squeeze Silikoniseret latex caulk ind i alle revner. Fyld hver knæk indtil det lidt overløb, derefter sprede caulk langs overfladen med din behandsket finger. Bruge en spartel til at glatte og flade overflade af caulk, derefter fjerne overskydende med den knivsæg.

•Anvend en metal murske at anvende en tynd, 3/8-inch-thick senere af vinyl konkrete patch inde i og omkring huller og divots i beton af våbenhuset. Vente 2 timer, mens denne bløde lagsæt, derefter udfylde resten af de beskadigede områder med konkrete patch, indtil de er niveau med beton omkring dem. Glat overfladen af pletter med murske, bruge kanten af murske at skrabe væk overskydende patch produkter og programrettelser til tørre i 24 timer.

•Når en ren murske, Påfør et tyndt lag af rede beton over hele overfladen af våbenhuset. Vente 2 timer, derefter anvende et andet lag af beton. Glat og plan overflade med ansigtet af murske, så flyde beton, indtil du er tilfreds med udseendet.

•Dæk veranda med en stor plastik tarp eller flere presenninger. Efterlad presenninger i stedet for 7 dage, trække dem tilbage en gang om dagen til let spray betonen med vand fra en haveslange. Efter 7 dagene er oppe, fjerne presenninger.

Tips & advarsler

  • Påfør 2 lag af murværk fugemasse til din resurfaced veranda at forebygge fremtidige skader. Tillad fugemasse til at tørre helt, før du bruger verandaen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com