Hvordan man Refinish en Shellac gulv

March 8

Hvordan man Refinish en Shellac gulv

Over tid, kan et shellacked gulv mister sin glans og synes kedelig. Trægulve typisk se deres bedste, når de har en klar lak finish, der gør overfladen ser blank. Ellers vises de kan slidt og gammel. Hvis du har et shellacked gulv, der har set bedre dage, kan du refinish dem og genskabe deres tidligere skønhed. Dette projekt kræver flere dage i tørretid, og rummet bør ikke have nogen mund trafik gennem det, indtil gulvene er helt færdig og tørret.

Instruktioner

•Sand overfladen af gulvet ned. For at refinish gulvbelægning, skal du starte med en frisk overflade. Brug en fine sandkorn sandpapir og sørg for, at du fjerner alle spor af den gamle shellak. Gulvbelægningen bør føle glat og niveau at røre. Power sanders kan bruges, men bør anvendes med forsigtighed til at undgå at tage væk mere træ, end du bør.

• Rengør gulvet grundigt før begyndelsen. Savsmuld fra slibning vil komme ind i din finish og mar det. Køre en shop-vac over rummet for at fjerne hovedparten af støvet. Derefter feje gulve og smide væk debris med dit støv pan. Gå over gulvene endnu en gang med en fugtig klud eller moppe, og sørg for at komme ind i sprækker og hjørner at helt slippe værelse af støv og snavs.

•Tag sikkerhedsforanstaltninger. Træ finish og klart belægning bør ikke indåndes i et unventilated rum. Åbne alle vinduerne i rummet og køre fans, hvis det er nødvendigt at hjælpe, tilskynde luftcirkulation. Derudover masker skal bæres for at beskytte dine lunger og handsker skal bæres for at beskytte din hud.

•Refinish gulvet. Samle træ pletten af dit valg og anvende det til trægulve. Følg anvisningerne på kan præcis. Det er bedst at starte i det fjerneste hjørne af lokalet og arbejde derfra, forlader dig selv plads til at bevæge sig rundt og komme ud af lokalet, da du ikke kan gå på det, når du er færdig. Hvis mere end én frakke af træ pletten er nødvendigt, give den første frakke mindst seks til otte timer at tørre og derefter tilføje din anden frakke. Tillad denne yderligere seks til otte timer at tørre, før du fortsætter.

•Seal gulvet. Med shellac eller polyurethan, anvende en klar lak oven på den træ pletten. Dette vil danne en beskyttende og skinnende lag over skoven. Igen arbejde fra det fjerneste hjørne af rummet. Det er bedst at gå langsomt og Påfør et tyndt lag kun. Flere frakker vil være nødvendige, så der er ingen grund til at anvende et tykt lag. Give den klar lak på mindst otte timer for at tørre.

•Sand først frakke ned. Ved hjælp af din fine sandkorn sandpapir igen, let sand gulv for at fjerne eventuelle bobler eller mangler, der kan være opstået under den første pels. Gentag trin 2 for at slippe værelse af støv.

•Applicer mindst én mere klart frakke til gulvet. Nogle gulve, især hvis det er ældre og meget porøs kan kræve mere end to frakker. Gentag trin 5 og hvis nødvendigt trin 6 efter hver frakke indtil det er så blank som du ønsker. Give den sidste lag mindst 72 timer for at tørre før at lade nogen gå i rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com