Hvordan man Refinish Formica køkken bordplader

November 27

Hvordan man Refinish Formica køkken bordplader

Formica har været et dagligt syn i amerikanske hjem siden 1913. Det betyder, at der er en masse af slidte, forældede og grungy Formica ude i verden. Hvis du er ikke så stolte ejer af forældede Formica, fortvivl ikke. Du behøver ikke at rippe ud tællerne og erstatte dem. Du kan male dine Formica i en weekend; og hvis du ikke elsker resultaterne, du vil ikke være en masse penge.

Instruktioner

•Rengør disken med trinatriumphosphat (TSP). TSK er tilgængelige på isenkræmmere og fjerner olie og snavs. Skrub tællere med TSP, at fjerne al fedt og olier. Svamp ned af imødegå og lade Formica tørt helt.

•Sand counter med fine sandkorn sandpapir. Bruge en palme sander for de bedste resultater. En palme sander vil være mere effektiv, og vibrationerne fra sander vil skabe en mere ensartet overflade end hånd slibning. Sand nok til at skabe tekstur på overfladen af disken.

•Prime counter med en limning primer. Limning primere som B-jeg-N eller Glidden Gripper vil gøre et stort stykke arbejde for fastholdelsen af Formica og vil gøre maling på disken mere holdbare. Anvende primer med en foam roller. Foam rollere er et godt valg for tællere, fordi de skaber en glat, selv overflade. Primeren vil skabe en god base for malingen.

•Paint counter. Vælg vandbaseret latex maling eller emalje maling. Enten type vil arbejde på Formica. Emalje er et godt valg, fordi det er meget slidstærkt, men det har også en højglans-finish. Latex bliver ikke så holdbare men er tilgængelig i matte eller satin. Anvende maling på samme måde, at du har anvendt primeren. Anvende flere tynde lag af maling, indtil du har fuld dækning.

•Applicer en frakke af polyurethan til malede Formica. Roll på polyurethan ved hjælp af en ren foam rolleren. Du kan se små bobler i polyurethan, når den anvendes første gang. De vil forsvinde efter et par minutter. Lad den polyurethan tørre helt.

•Tillad maling hærde i mindst syv dage før tunge brug. Maling vil være blød og let bulet indtil det er helt helbredt.

Tips & advarsler

  • For at opretholde den malet finish af dine tællere, rengøre med en fugtig klud og en mild renere. Tørre op spildte væsker straks og undgå hvilende varme gryder og plader på tælleren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com