Hvordan man Refinish hårdttræ gulv med nogen Varethane

February 29

Du kan genoplive et værelse ved lakering sin hårdttræ gulv. Hvis træet er ridset og stukket, eller hvis finish er slidt fra høj trafik, hele huset ser ældre og ude af balance. Hårdttræ Gulvbelægning er som regel færdig med polyurethan, men der er andre måder at få arbejdet gjort.

Instruktioner

•Treat trægulve med pre pletten træ balsam til at sikre, at træet vil acceptere træ pletten jævnt. Anvende balsam efter anvisningerne på pakken, som ansøgning varierer afhængigt af træsorter og træ hårdhed. Igen følge anvisningerne for at tillade conditioner til tørre.

•Applicer træ pletten jævnt med en plet applikator. Tillad pletten til at absorbere i fem minutter for at sikre maksimal indtrængen i de træ fibre. Fjern eventuelle overskydende pletten med ren bomuld klude. Tillad pletten tørre efter anvisningerne på pakken.

•Applicer en lille mængde af pasta voks til et stykke ost klud og begynde at anvende voks hårdttræ med korn. Gnid voks ind i træet. Tillad voks til at tørre i fire timer før du anvender en anden frakke. Påfør to til fire lag af voks til trægulve.

Tips & advarsler

  • Bære latex eller andre handsker, når anvende træ finish.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com