Hvordan man Refinish hårdttræ gulve kemisk

July 22

Hvordan man Refinish hårdttræ gulve kemisk

Puste skønhed tilbage i gamle trægulve ved at fjerne de kedelige slidt finish og anvende en ny. Mens lakering et trægulv er et stort projekt, er resultaterne det værd. Ved hjælp af specialdesignede kemiske produkter, kan du minimere arbejdskraft involveret. Læs om at lære, hvordan man refinish hårdttræ gulve kemisk.

Instruktioner

•Kontroller tilstrækkelig ventilation før skæreprocessen lakering. Kemikalier, der anvendes til at fratage de gamle finish er meget giftige.

•Tag baseboard fra omkring kanterne af dit værelse. Selv hvis det matcher hårdttræ gulvbelægning, omhyggeligt lirke det væk fra væggen og refinish det separat. På denne måde vil både ordet og baseboard ser godt.

•Spread i flydende eller gelatineret stripper rigeligt på den gamle hårdttræ gulvbelægning med en stor pensel og anvende det jævnt i retning af kornet. Lad det sidde, uforstyrret, for den anbefalede mængde af tid, før du forsøger at fjerne den.

•Scrape de løsnede og boblede lak og bejdse fra gulve, kører din skraber i samme retning som træets årer. På dette tidspunkt, at træ er bløde så passe på ikke for at gouge det. Hvis gulvet har mere end et lag af lak eller maling, Gentag stripping proces.

•Tillad gulvet for at tørre grundigt efter du har fjernet gamle færdig. På dette tidspunkt skal du sand gulvet, da kemiske strippere hæve kornet af træ. Du kan slibe det i hånden, men hvis du leje en rystepudser, du vil gøre en kedelig opgave meget hurtigere.

•Applicer nye pletten til det nøgne træ ved at børste det på let med korn. Lad det sidde i et par minutter og tør det grundigt med meget bløde klude. Forsøge at gøre en hele bestyrelsen længde på én gang at forhindre overlapning mærker.

•Applicer lakken eller sealer som det sidste trin. Brug en bred, fine-strittede børste og glat det på jævnt, bevæger sig hurtigt, når du starter. Gøre hele rummet og lad det tørre, uforstyrret, mindst 24 timer, eller som anbefales på etiketten.

Tips & advarsler

  • Du må ikke bortskaffe klude bruges til at anvende pletten i en papirkurven beholder; de kan spontant briste i flamme. I stedet lægge dem ud, individuelt, til tørre og derefter rulle dem op tæt, placere dem i en spand eller tung taske, tilsæt vand og forsegle inden bortskaffelse.
  • Ikke ryste kan af lak. Hvis du gør, bobler vil danne og du skal vente timer eller endda dage indtil lakken afregner igen. Hvis du anvender rystet lak, vil dit gulv finish være fuld af små bobler, der ikke vil gå væk.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com