Hvordan man Refinish køkkenbordet belægninger

November 13

Hvordan man Refinish køkkenbordet belægninger

Køkkenbordet udskiftning kan være dyrt, men en anden mulighed lover at give din bordplader et nyt kig på en brøkdel af prisen. Forynge din køkken og badeværelse bordplader med en frakke af maling. Hurtig ansøgningsprocessen ligner male en væg og du kan bruge din bordplader efter blot 24-36 timer efter tørretid. Nogle producenter føje primer direkte til køkkenbordet maling, mens andre kræver du at prime køkkenbordet, før du maler. Læs producentens anvisninger, før du begynder dette projekt.

Instruktioner

•Klippe gennem caulk forsegling kløften mellem bordplade og væg, ved hjælp af en hobbykniv. Brug en flad skruetrækker til at skrælle den løsnede caulk.

•Aftør bordpladen med en fugtig klud til at fjerne snavs og støv. Tillad køkkenbordet til tørre. Hæld nogle acetone på en klud og tørre ned i køkkenbordet. Gnid den bordplade overflade med 100-sandkorn sandpapir til at ridse overfladen og fjerne enhver fast på maling eller caulk.

•Mix epoxy putty ifølge producentens anvisninger. Bruge en spartel til at anvende et tyndt lag af epoxy over nogen revner eller buler i køkkenbordet. Tillad kit til at hærde. Sand putty glat med 100-sandkorn sandpapir.

•Tape off nogen områder, du ikke ønsker lakering malingen til at få på, vask og mure. Anvende en frakke af primer til køkkenbordet. Mange lakering kits levere den primer, der fungerer bedst med deres lakering produkt. Anvende primer med hverken en køkkenrulle eller en pensel. Vent mindst 20 minutter for primer til tørre.

•Mix maling efter producentens anvisninger, hvis nødvendigt. Anvende det første lag af maling på køkkenbordet, ved hjælp af et paintbrush. Vent til malingen til at tørre at røre før du anvender det andet lag.

•Fjern den maler tape mens malingen er stadig våd. Vent mindst 24 timer før placere genstande på køkkenbordet.

Tips & advarsler

  • Gemme sidesten køkkenbordet lakering maling i op til et år.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com