Hvordan man Refinish manipuleret hårdttræ

June 14

Hvordan man Refinish manipuleret hårdttræ

Manipuleret hårdttræ Gulvbelægning er dækket med en beskyttende lag af finer spænder fra 1/32-tommer tyk til 3/16-inch tyk. På grund af den beskyttende belægning anvendes på manipuleret hårdttræ, kan lakering af gulve være en skræmmende opgave, som stripping og slibning af gulve risikerer at bryde gulvbrædderne og trænge ned til krydsfiner. Faktisk er mere end 95 procent af manipuleret træ gulve aldrig refinished, ifølge eksperterne hos opbygge direkte. Men med ordentlig forberedelse og viden, kan du refinish manipuleret gulvbelægning har du over gennemsnittet tømrerarbejde evne.

Instruktioner

•Fjern alle trim fra væggene. Læg et stykke krydsfiner bag et brækjern til at beskytte muren og skub brækjern mellem trim og væggen. Forsigtigt lirke ud trim, og trække søm ud af væggen med trim. Du kan genbruge trim eller installere nye trim i slutningen af projektet.

•Sand gulvet med en rystepudser. Du kan leje en rystepudser fra en hardware eller hjem forbedring butik for mindre end prisen for at købe en. Brug 60 sandkorn sandpapir i maskinen. Dette begynder processen med stripning finer finish af gulvbelægning. Sand på gulvet starter i det ene hjørne af rummet, og langsomt flytte med korn af gulve, ved hjælp af brede, brede bevægelser. Gentag slibning hvert område af ordet, indtil fineren ekser på Bart træ. Ikke sand over det nøgne træ med rystepudser, som du løber en risiko for punktering eller beskadige bestyrelser.

•Locate områder, der var stribede under den orbital slibning. Bruger 60 sandkorn sandpapir og en hånd sander, gå over alle områder, der har Afslut tilbage på dem, indtil områderne er strippet til nøgne træ. Feje gulvet, og bortskaffe alle snavs og støv før du refinish areal.

•Åbn pletten for det nye gulv. Brug en maling omrører for at røre pletten i flere minutter for at opnå de bedste resultater. Anvende pletten på gulvet ved hjælp af et paintbrush i hånden. Gå i retning af kornet af træ, og tillader træet at absorbere pletten ifølge producentens anvisninger. Du kan anvende en eller to frakker af pletten, afhængigt af dine personlige præferencer. Tørre op eventuelle overskydende pletten med papirservietter. Lad pletten tørre i mindst 24 timer.

•Åbn gulvet glans og rør blandingen. Anvende ordet gloss på samme måde du anvendt træ pletten. Brug en pensel, og gå med korn af træ. Tillad den første frakke af gloss til tørre efter producentens anvisninger, eller til mindst 24 timer.

•Buff gulvet ved hånden ved hjælp af 220 sandkorn sandpapir eller en 220-grus slibning svamp. Brug ikke en hånd sander eller rystepudser for denne proces. Når gulvet er blevet poleret, Påfør to flere lag gulv glans ved hjælp af et paintbrush og metoden beskrevet i trin 5.

•Udskift eller installere nye trim langs omkredsen af plads til et færdigt look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com