Hvordan man Refinish MDF møbler

February 17

Hvordan man Refinish MDF møbler

Medium-density fiberboard eller MDF, er fremstillet af små stykker af træ, der er blevet smeltet sammen til form solid ark. Disse plader anvendes derefter til at konstruere møbler, døre og trim støbning. Lakering MDF møbler udføres ikke i traditionel forstand, fordi du ikke kan slibe væk den oprindelige finish og anvende en jakke af pletten. MDF kan males med gode resultater.

Instruktioner

•Rengør møbler med affedtning renere helt fjerne enhver snavs eller rester fra overfladen. Fjerne enhver dør eller skuffen trækker fra møbler og sæt til side.

•Sand møbler til at skabe tekstur. Skrub op overfladen af møblerne vil oprette riller og tillade primer at synke ned i overfladen og overholde MDF. Ikke sand så meget at du fjerner det øverste lag. Når du har nået spånplader, vil MDF begynde at smuldre. Tørre væk slibning støv med en fugtig klud.

•Prime overfladen af møbler med en limning primer. Anvende primer med en pensel i alle hjørner og svære at nå områder. Følg med en glat skum rulle til at male de store flader. Tillad primer til tørre.

•Paint møbler med indvendige latex eller akrylmaling. Brug en pensel for alle områder, som ikke kan nås med en rulle. Følg med en glat foam roller at fjerne penselstrøg og udjævne synlige sømme. Anvende maling med en rulle for alle større flader. En glat foam rolleren gælder maling i en tynd, selv pels. Påfør to til tre lag af maling, så hver tørre, før du anvender næste.

•Applicer polyurethan topcoat til møbler med en god kvalitet, ren malerpensel. Små bobler kan vises i overfladen af toplak, som du anvender det men forsvinder efter et par minutter. Påfør en til to lag af polyuretan.

Tips & advarsler

  • Vente tre til fire dage at give malingen til at hærde, før at sætte hardwaren tilbage på møblerne.
  • Malet MDF kan ridse nemt. Touch-up nogen ridser med en lille kunstners pensel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com