Hvordan man Refinish Metal kabinet drejeknapper

May 7

Hvordan man Refinish Metal kabinet drejeknapper

Hver ejendomsmægler siger, hvad sælger et hus er forudsætning for sit køkken og bade. De kan være rigtige, men for en masse mennesker omkostningerne ved remodellering disse værelser er simpelthen for meget. Som enhver byggemarked vil person fortælle dig, omkostningerne ved maling er billige og det kan gøre en stor indvirkning. Med en dåse spray maling og lidt arbejde kan din forældede metal kabinet drejeknapper tage på en helt ny look. Målet er at gøre dit værelse ser så pletfri og opdaterede som muligt.

Instruktioner

•Tag din eksisterende metal kabinet hardware. Hvis dine knopper har været et par år de er sikkert beskidt. Give dem en god krat med en børste hvis det er nødvendigt i alle sprækker. Skrabe ned maling rester hvis din frysere blev malet med knapperne på.

•Brug emery sandpapir, sand ned glans en smule, lige nok til malingen til at fange godt.

•Kontrollér et par huller i din skrot pap og montere din hardware til pap Sørg for at space dem ud nok for din maling til at nå ud til alle sider.

•Monter skruer der er synlige fra ansigtet af døren kabinet. Tape off enhver keramik, glas eller plastik bits, som du ikke ønsker at male. Placer din pap i et godt ventileret område og efter omrystning din maling til at blande det, spray dine knapper og håndtag.

•Brug maling gerne Rust-oleum hamrede-serien, der er designet til metal og som ikke kræver priming. Spray lys frakker og være parat til at sprøjte hardware to eller tre gange på forskellige vinkler for at opnå en god dækning.

•Tillad din hardware til at tørre grundigt. Derefter remount hardwaren på din ryddet op frysere.

Tips & advarsler

  • Hvis dit kabinet hængsler er udsat, fjerne og male dem også. Vælg maling farver, der passer til nye lamper eller andre metal trim i rummet. Nogle køkkener vil have så mange som 80 stykker hardware. Når du monterer stort antal hardware stykker til pap, efterlade tilstrækkelig plads til at være i stand til at male alle sider af hardwaren ved at dreje pap.
  • Nogle metal kabinet hardware har finish, der ikke vil acceptere maling let eller måske din hardware har været Sløset malet over. Der er kemiske strippere, der vil hjælpe med at forberede metal til lakering og de kan være umagen værd, hvis du har en masse knopper til slut, og hvis de hver har brug for en masse opmærksomhed. Strippere er ofte kaustisk så tage forholdsregler til at forberede din hardware på en sikker måde og i et godt ventileret område væk fra børn og dyr.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com