Hvordan man Refinish møbler med stof

October 27

Mens lakering møbler ofte indebærer stripping en gammel finish væk og tilføje en ny frakke af præcis den samme finish, det behøver ikke nødvendigvis at være tilfældet. Nogle gange er det bedre at anvende et helt nyt udseende, især når du forsøger at bestemme, hvordan man refinish møbler med stof.

At holde stof belægninger

Først skal du beslutte hvis du kommer til at holde de dele af møblet, der har stof beklædt med stof, eller hvis du er modig nok til at prøve og finde ud af, hvad der er nedenunder. Hvis du holder de stofbetrukne områder, vurdere hvad tilstand stoffet og enhver polstring er i, og hvis det er muligt at rense eller reparere den oprindelige stof og/eller polstring, eller hvis det skal udskiftes. Hvis stoffet skal udskiftes, dække stoffet og polstring allerede der, eller fjerne gamle fabric og udfyldningen og satte helt nye stykker på. Hvis du gør dette, opmærksom på, hvordan det oprindelige stof og polstring var vedlagt når du fjerner det, da det kan være nemmere at erstatte det med den samme metode.

Uanset om du vælger at rense eller reparere den oprindelige stof eller få et nyt stof, dække disse områder mens stripning og lakering eller maling på andre områder af stykket af møbler. Du kan bruge avis og maler tape til dette, men du måske ønsker at bruge plast, vælger du simpelthen ren den oprindelige stof, da det ikke vil rive så let.

At slippe af med stof belægninger

Hvis du helt slippe af stof belægninger, tager sig i at fjerne dem fra stykke af møbler for at undgå at beskadige overfladen under. Engang imellem er hvad der er nedenunder det samme som resten af stykket eller i bedre stand; i så fald bare sand og refinish området, mens du er slibning og lakering hele stykke.

Andre gange kan der være huller eller cut-out områder hvor polstring og/eller stof der dækker var placeret. Mindre områder kan kun udfyldes med kit, mens større områder kan det være nødvendigt at være udstyret med små stykker af træ eller finér. Hvis disse udfyldt steder ikke matche resten af møbler stykke godt, overveje maleri stykke eller ved hjælp af en mørkere pletten.

Derudover om området under stof der dækker er i god eller dårlig stand, tage i betragtning hvordan dækningen var fastgjort (lim, tegnestifter, hæfteklammer) og Udfyld eller rengøre disse områder hensigtsmæssigt for at sikre den bedste finish.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com