Hvordan man Refinish møbler med Tung olie

April 3

Lakering møbler med tung olie er en sikker, billig metode, som vil genskabe træmøbler. Det er ugiftige og let at bruge, men som andre olier, det er brændbart. Tung olie er en gennemtrængende olie, der hærder og forsegler træ og giver en klar belægning for træ. Det vil ikke tilføje farve men har en lille rav tone, hvilket vil styrke glans af træ. Tung olie kan købes i sin rene form, 100%, eller i en fortyndet form. Det fortyndede produkt er opkaldt Tung Oil Finish og er normalt blandet med opløsningsmiddel eller citronsyre olie. I sin reneste form, tung olie trænger ind og tørrer langsomt. Så hvis du ønsker at skære ned på mængden af tid, du bruger, lakering af møbler, vælge en fortyndet form, eller bland tung olie med 50% terpentin eller mineralske spiritus.

Instruktioner

Udarbejde af møbler og anvende Tung olie

•Tung olie overholder kun træ, eller til andre tung olie, så skal du først fjerne den gamle møbler maling eller afslutte med en maling eller lak remover. I dette trin, er du at slippe af med den gamle olie og fugemasser anvendes på møblerne.

•Rengør møbler med sæbe og vand for at fjerne stripper rester. Lad møblet tørre i flere timer.

•Brug grus 224 sandpapir for at fjerne ekstra finish og glat alle ru pletter. Slibning også forbereder træ ved at gøre det porøse.

•Rengør møbler igen med sæbe-blandingen for at fjerne ekstra finish og slibning rester. Lad møblet tørre et par timer, så gnid stykke med 0000 ståluld. Dette vil åbne kornet af træ.

•Når igen, Rens møblerne og lad det tørre grundigt. Det er bedst at lade det tørre i 24 timer.

•Applicer tung olie jævnt til møblerne. En tung olie finish er bedst, hvis hånd gnides med tykke klude, men en børste kan også bruges til dens anvendelse. Lad olien trænger i 30 minutter, derefter fjerne overskydende. Dette er den første pels. Tillad den første frakke til tørre. Det kan tage 24 til 48 timer, afhængigt af styrken af tung olie og fugtighed.

•Test pelsen ved at røre den. Det er tørt, når det ikke er tacky at røre. Anvende en anden frakke, gentage vejledningen i trin 6. Fortsætte ansøgningsprocessen for mindst fire frakker af tung olie. Du kan anvende yderligere lag, indtil du har den glans, du ønsker.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger tung olie på rå træ møbler, kan du anvende en plet på stykket og begynde på trin 6.
  • Et hundrede procent tung olie er ugiftige og kræver normale ventilation. Men, hvis du blander tung olie med terpentin eller mineralske spiritus, være sikker på, at rummet er godt ventileret. Vær forsigtig med klude, børste og ståluld bruges til at anvende tung olie. Tung olie, som enhver olie er brændbart, så hold disse elementer væk fra åben ild, Rumopvarmere og cigaretter.
  • Bortskaffe klude, pensler og ståluld ved iblødsætning dem i vand og indpakning dem tæt i en plasticpose.
  • Brug handsker og beskyttelsesbriller for at undgå kontakt med huden og stænk.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com