Hvordan man Refinish Saltillo flise

March 22

Saltillo flise er en smuk mexicanske flise, der er lavet i hånden, hældes i forme og ovn - eller air - dried at bringe dens farve og skønhed. Farvning saltillo er en fantastisk måde at opdatere saltillo i dit hjem uden omkostninger og besværet med ripning ud den gamle flise. Husk på at saltillo er en meget sart flise og beskadiges let af stillestående vand og andre misbrug. Det anbefales, at du konsultere en professionel for denne type projekter. Hvis du beslutter dig til omlakering dine saltillo dig, Følg instruktionerne produkt omhyggeligt og holde området som tør og ren som muligt.

Instruktioner

•Vacuum området grundigt for at fjerne alle snavs og løse partikler fra gulvet. Moppe gulve med en opløsning af 1 del eddike og to dele vand. Brug et håndklæde til at tørre vandet op, som du går.

•Applicer en kemisk stripper til saltillo fliser til at fjerne det øverste lag af fugemasse. Fjerner fugemassen vil tillade pletten til at trænge ind i brikkerne. Følg producentens anvisninger for hvor lang tid du skal lade kemiske på flisen, normalt 20 minutter. Brug en lidt våd pensel til at skrubbe fugemasse lag fra toppen af fliserne.

•MOP gulve ved hjælp af eddike og vand løsning. Følg nøje bag med et tørt håndklæde til at moppe op stillestående vand.

•Klippe en stor svamp i stykker om størrelsen af dine håndflader. Dyp et stykke af svamp i pletten og begynde at anvende det til flise i en cirkulær bevægelse. Anvende to til tre frakker af pletten, indtil du får et udseende, som du kan lide. Tillad pletten tørre fuldstændigt.

•Seal gulve med en fugemasse formuleret for saltillo. Fugemasser komme i overfladebelægning spænder fra blank til mat. Enhver finish vil give den samme beskyttelse. Vælge look du gerne bedst. Tillad fugemasse til at tørre helt, før så mund trafik på din nyligt farvede gulve.

Tips & advarsler

  • For regelmæssig vedligeholdelse og rengøring, undgå at bruge barske kemikalier på dine saltillo gulve. En blanding af eddike og vand vil rengøre gulve uden at skade dem.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com