Hvordan man Refinish Soveværelsesmøbler

February 25

Hvordan man Refinish Soveværelsesmøbler

Slidte møbler kan gøre et soveværelse synes kedelig. Heldigvis, vintage eller antik soveværelse kan gendannes, forbedre indretningen. Lakering brugte Soveværelsesmøbler er billigere end at købe nye møbler. Nogle grundlæggende trin er nødvendige til korrekt omlakering Soveværelsesmøbler, men når først færdig, arbejdet, der kan resultere i et luksuriøst og hyggeligt soveværelse.

Instruktioner

•Dæk møbler eller noget, der ikke er at være refinished i et soveværelse med gamle plader til at beskytte dem mod støv. Fjerne tøj fra kommode skuffer, og sted i et andet rum. Tage væk alle objekter, der kan komme i vejen for en lakering job. Hvis vejret tillader det, flytte Soveværelsesmøbler udenfor.

•Åbn op alle vinduer til korrekt ventilere rummet. På dressers, tage skuffer ud først og placere på gulvet på toppen af en tarp.

•Applicer farvefjerner med en pensel og før det tørrer fuldt, skrabe væk på oversiden med et skrabning værktøj. Sand overfladen af stor dressers at udjævne korn, ved hjælp af en elektrisk sander. Strip små stykker af møbler sand næste og delikate stykker, i hånden med 150 - til 220-sandkorn sandpapir. Fjerne alle træstøv fra møbler med en ren pensel. Tjek fuger på soveværelse møbler skuffer. Re-vedhæfte løs leddene med trælim og lad det tørre.

•Få skuffe skinner og indre hardware på dressers ved at skrue knop fra inde i kommoden, bruger en elektrisk skruetrækker. Polske metal metal renere polsk, tørre af overskydende med en ren klud, og re-vedhæfte til skuffer. Spray-Paint hardware til en touch-up, eller til at give den en ny farve. Bruge spray maling til metal, og vælge øko-venlige spray maling hvis Sprøjtelakering uden for. Erstatte brudt hardware med nye armaturer.

•Seal gouges eller hårfine revner i træmøbler med træ fugemasse. Re lim løftet sektioner med trælim. Lad limen tør, og forsigtigt igen slibe med sandpapir. Reparere finér på soveværelse møbler overflader med trælim. Lad limen tør, og igen slibe med sandpapir. Pletten møbler, eller genfremstille med latex maling i farve efter eget valg. Påfør to lag klar lak, som er både vand - og insekt-afvisende. Dette vil beskytte Soveværelsesmøbler fra drikkevarer eller kosmetiske spild og insekter.

•Rengør plast Soveværelsesmøbler med en ren klud og orange olie. Orange olie fjerner snavs og gendanner en kedelig overflade.

Tips & advarsler

  • Sat på plastik engangshandsker og en støvmaske for dette projekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com