Hvordan man Refinish springvand pletter

November 24

Hvordan man Refinish springvand pletter

Et springvand tilføjer en dekorativ, skulpturelle touch til din gården eller haven. Mange husejere foretrækker farves og forseglet beton springvand. Pletten forvandler den normalt kedelig, grå farve af beton og forsegling beskytter det mod fugtskader. Over tid, kan pletten Udton eller begynder at dukke op forældede. Opdatere udseendet af dit konkrete springvand med en frisk jakke af pletten. Anvende nye pletten på et tidligere færdige springvand kræver, at fjerne den oprindelige forsegling.

Instruktioner

•Tøm springvand af vand og fjerne pumpen og alle sten eller ornamenter.

•Wash væk eventuelle alger eller andre fast på noget ved at skrubbe springvand væggene med varmt vand og parabol sæbe derefter skylle springvand med frisk vand.

•Coat springvand med konkrete stripper at fjerne den finish, ved hjælp af et paintbrush eller sprøjte. Forlade stripper at sidde på springvandet i den tid, der er anført i vejledningen. Periodisk "dryp" væggene i springvandet med de stripper der vandpytter i bunden. Tillad ikke stripper til tørre. Krat springvand med en konkret syre børste skyl derefter opløst sagen væk.

•Mix oxalsyre med varmt vand, ved hjælp af 1/2 kop per gallon af vand. Krat springvand med den syre og forlade løsningen for at sidde og blegemiddel gamle pigmenter fra tidligere pletten. Ætsning agenter i oxalsyre vil åbne porerne i betonen for tilstrækkelig absorption af nye pletten. Skyl løsning grundigt med vand og tillade beton tørre.

•Paint beton med nye pletten. Lad pletten for at tørre og derefter tilføje en anden frakke til at mætte farven eller at fjerne blotchiness. Efter pletten fuldt tørrer, maling springvand med en frisk lag af konkret sealer.

Tips & advarsler

  • Oxalsyre er giftig. Undgå at indånde pulver partikler, ved at bære en ansigtsmaske og ved at blande oxalsyre løsning i et skønt miljø. Beskytte huden og øjnene med handsker, beskyttende tøj og briller.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com