Hvordan man Refinish Tiger ahorn

October 13

Tiger ahorn er et unikt træ: det har mørke dele af korn i form af tiger striber. Hårdttræ anses smukkeste blandt alle amerikanske hårdttræ arter. Pleje og opmærksomhed for detaljer er nødvendige når lakering dette træ produkt. Gør-det-selv kan refinish tiger ahorn i seks til otte timer, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Sand tiger maple til at eksponere fuldnarvet af træ. Begynde med 60-grus sandpapir for at fjerne pletter og farve, der forbliver på overfladen af træet. Tiger ahorn har to særskilte korn; ene er svært og den anden er bløde. De bløde kerner danne tiger mønster, og de hårde korn udgør de resterende. Afslibning af oversiden vil afsløre begge kerner, som er afgørende for lakering af træ.

•Sand træ med 80 grus sandpapir til selv træets overflade og begynder at udjævne proces. Sand i en cirkulær bevægelse med en rystepudser og ikke på tværs af træets årer.

•Applicer mørke træ farvestof til tiger ahorn. Tørre farvestoffet på med en bomuldsklud i tynde applikationer. Aftørre eventuelle overskydende farvestof med en bomuldsklud, og tillader træet at indstille i 30 minutter. Sand træets overflade med 120-sandkorn sandpapir, som vil fjerne farven fra den hårde korn men efterlade farvestoffet i de bløde korn.

•Applicer en anden frakke af mørk træ farvestof til tiger ahorn, aftørring farvestoffet på med en bomulds klud i et tyndt lag. Tør den overskydende farvestof med en klud. Tillade det andet lag til at angive en time, og sand væk overflade med 150-sandkorn sandpapir. Denne proces fortsætter med at fjerne farvestoffet fra de hårde kerner samtidig udsætter den fortsatte mørkfarvning af blød korn, som danner tiger mønster. Fortsat gælde mørke farvestof og sand med 150-sandkorn sandpapir, indtil du opnår de mørkelagte tiger striber du ønsker.

•Applicer en frakke af lys træ farvestof til tiger ahorntræ ved at tørre det på med en bomuldsklud, tørre væk eventuelle overskydende farvestof med en klud. Tillad farvestof til angivet til fire til seks timer, og anvende tørre-på finish. Tørre på lak finish, der vil yderligere udsætte tiger kornene af træ. Tillad finish til at tørre, og sand let med 220 sandkorn sandpapir. Påfør flere lag lak, slibning mellem hver frakke.

Tips & advarsler

  • Bære en støvmaske og øjet beskyttelsesbriller når slibning dit træ.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com