Hvordan man Refinish trægulve

April 10

Gulve er en af de vigtigste elementer i home decor. Mens mange nye husejere fastsaettelse Pergo, laminat og endda helt ny hårdttræ, de fleste ville give deres øje tænder for slags smukke trægulve kan du finde i gamle hjem. Lakering en gammel gulv selv er en delikat job, der skal være gjort rigtigt. Ellers kan du stå starter forfra igen. Der er en pris der skal betales for at have trægulv, og for mange at prisen er det værd. Her er hvordan man refinish dem hvis du er heldig nok til at eje et hjem med gamle trægulve har behov for en restaurering,

Instruktioner

•Strip, i stedet for sand. Jo ældre dine gulve er, jo mere sandsynligt er det at de er blevet slebet og restaureret tidligere. Kommer en tyndere stykke træ med hver slibning indtil der er simpelthen intet mindre. Du kan købe maling og lak strippere, der vil arbejde for at rydde op de fleste kemikalier, som du finder på en gammel gulv. Når maling eller lak er op, kan du tage endnu et kig på ordet for at beslutte hvilke områder har brug for lidt mere slibning.

•At alle dine slibning i hånden. Maskiner vil tage mere træ end du ønskede at fjerne, og de kan gøre det hurtigt. Når genoprette trægulve, er det bedre at tage længere tid på jobbet, fjerner kun hvad er absolut nødvendige, end det er at få arbejdet gjort hurtigt.

•Oil eller bejdse den rene træ med en klud. Dansk olie er en dejlig måde at bringe farverne på gammelt træ, føje til stemningen af ethvert rum med trægulve. De fleste pletter kan anvendes med en klud, og det anbefales for at gøre, så som pensler kan undertiden efterlade streger som en god køre aldrig vil.

•Seal gulvet med Varathane. Varathane, når tør vil beskytte din nyligt restaurerede gulvet for kommende år. Det lugter forfærdeligt foregår, og en maske er tilrådeligt. Når Varathane anvendes, skal du følge producentens advarsler udtrykkeligt før du bruger ordet. Gå på eller røre et Varathane gulv vil resultere i den samme frustration i højere grad som rører våde fingernegle, før polske tørrer. Det vil simpelthen ødelægge finish.

Tips & advarsler

  • Trægulve refinished tålmodigt og kick ordentligt crud ud af nogen af dagens nye hardware. Hvis du er heldig nok til at have sådanne gulve, behandle dem omhyggeligt, og kan din restaurering processen tjene gulvet godt i mange år fremover.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com