Hvordan man Refinish trækasser

January 14

Hvordan man Refinish trækasser

Rustik er dagens tema, hvis du udsmykning med trækasser. Opnå en række forskellige design stilarter både inden for og uden for hjemmet ved hjælp af disse ægte, gamle skatte. Du kan bruge en række forskellige måder at refinish og genbruge disse træ catchalls, der har så meget karakter. Uanset om du slibe og male dem for at oprette verandaen opbevaring, tilføje hjul for at tjene en mobil natbord eller montere dem på væggen for at holde støvler og paraplyer i mud rummet, er trækasser alsidig nok til at passe ind i næsten enhver indretning--når du beslutte, hvordan man refinish dem.

Instruktioner

•Sand din trækasse med medium-sandkorn sandpapir, fulgt op af en gå med bøde-grit papir. Tør støvet og anvende en attraktiv træ pletten, der matcher trim på dit værelse. Når din pletten er tørret helt, Tilføj en til to frakker vandtæt polyurethan at gøre din finish smudsafvisende. Følg denne behandling for at gøre en kasse, der vil være brugbar både indendørs og ud--som en plante stå, en rustik rack til at holde blade eller stablet i en løs konfiguration på verandaen for at få vist fall indretning såsom græskar og græskar.

•Whitewash din trækasser ved at anvende et enkelt lag af kalk pletter. Ifølge hjem forbedring ekspert Ron Hazelton fungerer denne teknik godt på stykker bygget af fyrretræ. Anvende pletten med en pensel, vente flere minutter, og derefter bruge en ren, tør klud til at arbejde pletten ind i træet. Bruge denne teknik til at gøre primitive frysere at holde Depression glas i en lurvet chic stil køkken, en romantisk hylde til at vise vintage doilies i en victoriansk soveværelse, eller endda som ekstra lagerplads for papir forsyninger i eget land.

•Klippe et stykke af perle bestyrelsen til at passe inde i bunden af din trækasse ved hjælp af en rundsav. Brug træ lim til at fastgøre den på plads, og derefter hænge din kasse på væggen for at holde kogebøger i køkkenet eller et udvalg af sukkulenter i forstuen. Eksperiment med anbringelse forskellige materialer til bunden af din kasser til at opnå forskellige udseende: vintage tapet anvendes til fotografiske mount bord--sommetider kalder måtten bord--samlet stof eller endda ark af udstansede tin eller hønsenet.

•Drej din trækasser til møbler af anbringelse dem fast sammen med træskruer og lim og derefter tilføje en bordplade af slagter blokere eller glas. Placer kasser på deres sider med de åbne ender vender ud til at oprette reoler. Brug denne ide for at skabe en overkommelig køkkenø, der gemmer alle dine gryder og pander eller en spisestue buffet, der holder alle ferie Kina. Male din færdige base af kasser med et interiør latex maling, der matcher din indretning før du tilføjer din bordplade.

Tips & advarsler

  • Tænke ud over opbevaring når udsmykning med trækasser. Disse overkommelige catchalls gøre sengen står, end tabeller i stuen--selv ekstra siddepladser for børn, når du tilføjer en komfortabel pude topper.
  • Bruge tungt arbejdshandsker, når nyorientering trækasser. Gamle kasser garnered fra plantager eller lagre ofte har skarpe negle eller hæfteklammer stikker ud på ulige og uventede vinkler. De kan også have ru, ufærdige kanter, der egner sig til splinter. Også være på udkig efter angreb af myrer, termitter og andre skadedyr. Undersøg dine kasser grundigt før at bringe dem ind i dit hjem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com