Hvordan man Refinish trapper

May 3

Hvordan man Refinish trapper

Trappen ser ofte langt mere misbrug end mange andre gulvarealer i dit hjem, fordi de modtager en stor mængde af mund trafik. Der er mange forskellige typer af trapper, fra trappen med grundlæggende håndlister og ingen tæppe løbere til at uddybe trapper med smukke tæppe løbere. Hvis du ønsker at helt omlakering dine trapper, skal du fjerne tæppe løbere, så sand, maling eller pletten trin. Du kan gøre dette som et weekend-projekt, hvis du er god til slibning og maleri. Ellers Forvent processen med at tage en lidt længere.

Instruktioner

•Tag carper runner fra trappen af nysgerrige det op med et brækjern. Når nysgerrige, vil negle ofte forblive i skoven og trække selv gulvtæppet. Trække alle negle ud med en claw hammer. Ikke pund neglene i skoven.

•Sand overflader af trappe slidbaner og riser plader med en rystepudser, udstyret med 600 sandkorn sandpapir. For områder såsom hjørner og omkring gelænderet lameller, bruge en 600-grus slibning blok. Sikre du har en konsekvent slebet finish, der fjerner alle tidligere maling eller pletten.

•Sand finish off gelænderet lameller og gelænder Håndliste hvis du vælger at male disse objekter. Brug en blød 600-grus slibning blok. Det vil svare til konturerne af lameller til at undgå slibning afrundede hjørner flade.

•Aftør ned gelænderet, trappe og lameller med en klud fugtet med mineralske spiritus. Dette vil fjerne støv fra porerne i træet og åbne op for træets årer.

•Stain eller male træets overflade. Hvis du maler, skal du bruge en pensel til at dække svære at nå områder som hjørner og lameller. Bruge en rulle til at male flade overflader såsom tabicas og slidbane plader. Bruge en halvblank interiør maling. Hvis du farvning, gælde en bomuldsklud pletten, så gnid pletten på træet. Vente 30 minutter, derefter anvende en anden frakke. Tillad 24 timer efter tørretid. Hvis du ser inkonsekvent farve, tilføje en tredje frakke.

•Applicer en frakke af urethan over pletten med en maling rulle og pensel, hvis du brugte pletten. Hvis du har brugt maling, give afkald på dette trin. Tillad 24 timer til tørring.

•Sæt tæppe runner over trinene. Start på toppen eller bunden og tack tæppe på slidbanen pladen med tæppe negle og en hammer. Wrap tæppe runner over næsen af hver trapper slidbane og tack det på riser pladen for et tætsiddende tæppe. Gentag denne procedure, som du arbejde din vej til anden enden af trappen. Hvis du vælger ikke at bruge en runner, give afkald på dette trin.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com