Hvordan man registrerer en Tassimo

September 29

Tassimo hjem brygning systemet brygger hundredvis af sorter af te og kaffe brands, Gevalia, Starbucks og venskabsbyordninger. Sin T-Disc system giver dig mulighed at brygge en enkelt servering. Det tager kun et par minutter til at registrere din brewer online, som aktiverer sin garanti. Virksomheden tilbyder ofte en gratis gave til registrering.

Instruktioner

•Locate dit Bosch Tassimo produkt registreringsnummer, TAS nummer og valgfri FD produktion kode. De tre koder er placeret på undersiden af produktet, produktets emballage eller på registreringskortet, der fulgte med det. Hvis du har Braun versionen, finde serie og registreringsnumre.

•Fyld ud alle registrering info online. Fra Tassimo hjemmeside, klik på "Kundeservice" i den vandrette navigationslinje i toppen af siden. Klik på "Registrer dit System" i den venstre navigationslinje. Vælg alternativknappen for "Bosch" eller "Braun" for at starte registreringsprocessen. Indtast i din produktkoder og ramte knappen "Registrer".

•Tilvejebringelse din hjemadresse og salgsfremmende gave valg hvis Tassimo tilbyder en gratis gave på tidspunktet for din registrering.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har et CVR-nummer, klik på "Jeg har ikke en registreringskode" på den online Tassimo Braun eller Bosch produktregistrering side for instruktioner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com