Hvordan man renovere historiske hjem

January 24

Hvordan man renovere historiske hjem

Historiske hjem har stor charme og karakter, og en følsom renovering af en historisk hjem kan tilføje både skønhed og værdi til hjemmet. En renovering fokuserer på at gøre forbedringer til hjemmet i en historisk korrekte måde, eller i det mindste viser viden om historie hjem og følsomhed over for materialer og stilarter, der ville have været brugt, da huset blev bygget. Renovering er forskellig fra en rehab på en historisk hjem--en renovering vil sigte mod at bo i overensstemmelse med husets historie og bruge historiske materialer, mens en rehab bliver mere typisk erstatte gamle aspekter af huset med stil og moderne bekvemmeligheder.

Instruktioner

•Få en detaljeret inspektion af hjem før du foretager et køb. En autoriseret og erfaren hjem inspektør kan opdage, for eksempel, at de gamle ledninger af hjemmet ikke opfylder aktuelle kode. Foundation og struktur i hjemmet skal også grundigt checkes, for at sørge for der er ingen uventede og ekstremt dyre overraskelser i vente for dig som boligejer.

Dyrknings historien om den enkelte hus - din lokale historiske Kommissionen vil være en værdifuld ressource her. En historisk Kommissionen kan endda muligvis give dig med historiske fotografier af huset fra hvornår det blev bygget, som vil give dig fingerpeg om historisk korrekte finish og detaljer, som kan da have været tabt fra huset. Find ud af om dit hjem er i et registreret historiske distrikt, eller indgår i det nationale Register af historiske egenskaber. Hvis det er, så der er begrænsninger placeret på hvad du kan ændre om huset, particuarly på ydersiden.

•Hav eventuelle problemer med hjemmets elektriske eller VVS-systemer varetages af erfarne og licenseret fagfolk. Huske på, at en historisk korrekte renovering af en historisk hjem ikke vil omfatte sådanne luksusforbrug som en moderne brusekabine.

•Undgå arbejde behov på etager i hjemmet. Etager i en historisk hjem er ofte i dårlig form, og typisk har brug for slibning, farvning og efterbehandling. Du kan have fagfolk gøre hele gulve job, eller spare penge ved at gøre den slibning, farvning og efterbehandling dig selv. Alternativt, omkring halvdelen af udgifterne til en professionel gulvbelægning projekt kan gemmes, hvis du ansætter fagfolk til at gøre den slibning kun, og komplet farvning og efterbehandling dig selv.

•Installer mangler træværk og detaljer i hjemmet, såsom krone støbninger, rails, vinduesrammer og dekorative træværk. Bruge moderne lakker--polyurethan lak med en satin ark virker godt i historiske boliger. I boliger over 150 år gamle, shellak ville have været lakken oprindeligt brugt, men dette er et usikkert valg på grund af dets antændelighed.

Tips & advarsler

  • Søg i kælder, loftsrum, garage og udhuse i dit hjem for gamle driftsmateriel og inventar, som kan have været fjernet og gemt under tidligere arbejde på hjemmet. Disse kan genbruges i din renovering.
  • Oprindelige eller periode materialer der er bragt ind fra et andet hus, eller som er flyttet fra ét rum eller område af dit nuværende hjem til en anden, måske skal opfylde nuværende koder. Typisk, disse materialer er undtaget fra møde kode, kun hvis de forbliver i deres oprindelige placeringer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com