Hvordan man rent swimmingpool injektionsmørtel

April 16

Har din egen swimming pool betyder ordentligt vedligeholde det. En af de mest vigtige facetter af rengøring en pool indebærer injektionsmørtel. Fuger er meget porøs. Over tid injektionsmørtel kan linjer i puljer fylde op med snavs, sand og alger at nævne nogle få. Manglende evne til at opretholde korrekte kemiske balance i din pool kan resultere i ophobning alger som ofte afregner i fugerne. Opretholde de korrekte kemiske saldi i din pool samt injektionsmørtel eller udskiftning er dyre.

Instruktioner

•Test den pool klor i vandet, Sørg for at det er på det rette niveau. Brug et nyt testkit til at erhverve nøjagtige målinger. Læse den vedlagte klor test retninger og følge dem nøje. Bruge DPD titrering test for at forsikre en i nærheden af nøjagtige læsning på mængden af klor.

•Purchase klortabletter i bulk. Bruge klor tablet og krat omkring vandlinjen flise. Dette vil skabe en hvid pastaagtige rester. Fortsætte med at fjerne resterende mug og snavs fra vandlinjen flise til grundigt sanitize injektionsmørtel. Smide pool vand flere gange på flisen til at slippe af pasta.

•Scrub hånd ved enhver mugne områder af injektionsmørtel med en tablet. Gøre dette et par gange, da fuger er meget porøs. Fjern eventuelle resterende misfarvning i fugerne med klortabletter. Brug gummihandsker når skrubbe til at beskytte dine hænder.

•Brug et glas perle blaster én gang pr. sæson at fjerne calcium indskud fra swimmingpool fliser. Leje en lille, men høj kvalitet bærbare sprængning system. Brug glasperler og valnød shell grit når sprængning.

•Vacuum pool dagligt og gør det muligt at køre i tre timer. Dette vil hjælpe med at fjerne alger snavs partikler så de ikke igen gør deres vej ind i de porøse fugerne du billard.

Tips & advarsler

  • Hvis der efter test føler du, at der stadig er klor i vandet, fortyndes prøven med lidt postevand og køre testen igen. Krat flise og injektionsmørtel to gange om måneden med en injektionsmørtel og fliser børste, der kan fastgøres til en pool pole. Hvis du har rekruttere teenagere dem til at hjælpe med cementmørtel rengøring. Fortæl dem, hvis de har tid til at læne sig de har tid til at rense og snuppe!
  • Luk poolen, hvis klor niveauer er over 9 PPM og vente, indtil de er under dette niveau før genåbningen poolen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com