Hvordan man samler en Andersen 400 serie glidende dør

November 25

Serie 400 glidende døre fra Andersen er tilgængelig i en bred vifte af farver og stilarter. Disse døre kan være custom-designet til dit særlige åbning fra smallere til bredere end en standard fransk dør. Samling af glidende døren er gjort efter rammen er blevet sat på plads. Samle en serie 400 dør tager et par timer for en person med grundlæggende handyman færdigheder.

Instruktioner

•Hav 2-ved-4-tommer stykker af tømmer i nærheden. Den længere stykke skal måle længere end stationære døren panel bredde. De to kortere stykker bruges til afstivning af længere stykke. Indsæt toppen af stationære dørpladen i rammen. Det passer ind i den bredere del, kendt som afsked stop. Den smallere del er for skærmen.

•Fit i bunden af panelet stationære ind i karmen. Skub panelet over, indtil det sæder fast mod side døren jamb. Bruge tømmer til brace for stationær enhed på plads. Sætte en kortere blok af træ, så den sidder parallelt med side jamb på karmen. Placer den længere stykke i en vinkel, så det skubber mod stationære panelet. De andre kort blok er rustet til at beskytte døren fra den hårde kant af den længere stykke træ.

•Kontrollér, at panelet stationære er justeret med varemærket scribe på karmen. Placer vindueskarm Indsæt på den nederste kant af den stationære panel. Bore huller 3/8-tomme dyb med 1/16-tommer bore bit på mærker på karmen Indsæt. Fastgør Indsæt til panelet med de grå skruer, der kom med dør-enhed.

•Sæt hovedet beslag til de forborede huller i hovedet jamb, ved siden af den stationære panel. Bruge de malet flad-head skruer til hoved beslaget. Fjerne tømmer afstivet panelet stationære. Afhængigt af model af døren du har, skal du muligvis lidt flytte panelet stationær for at nå de forborede huller.

•Brug fugepistol til at anvende en perle af fugemassen op den lodrette kant af panelet stationære. Fugemassen går på den kant, der vender ud mod den indvendige side af huset. Installere weatherstrip på fugemasse ved hjælp af sort skum stik øverst og nederst i panelet. Disse skum stik hjælp blok vand fra utætte inde. Fix weatherstrip på plads med malet flad-head skruer.

•Lay bevægelige dørpladen på en flad arbejdsoverflade med den udvendige side af døren vender opad. Lægge en perle af fugemassen op kanten overfor døren håndtag huller. Sætte weatherstripping på fugemasse og lave strimlen på plads med de malede pan-head skruer.

•Tag indersiden hoved stop fra dørkarmen. Der er to skruer, der holder den hoved stop på plads. Sæt dem til side, indtil det er tid til at geninstallere den hoved stop. Løft den bevægelige dørpanel og angive den nederste kant på plads, så rullerne på panelet er på toppen af karmen ribben. Aflæsse døren indtil det er oprejst og geninstallere den hoved stop. Test af døren for at sikre det glider korrekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com