Hvordan man samler en bad forfængelighed

July 13

Hvordan man samler en bad forfængelighed

Samle en badeværelse forfængelighed indebærer planlægning og sammensætte mange dele, som ikke kræver avancerede blikkenslagerfærdigheder. Processen vil blive lettere, hvis du installere vandhanen i vasken af forfængelighed før du vasken i kabinettet. Når vasken er installeret, vil du har en hårdere tid stramning vandhane forbindelser og sammensætte proppen forsamling. Hvis alle forbindelser lække efter forfængelighed er installeret, stram dem af en kvart omgang indtil vandlækage stopper helt.

Instruktioner

•Measure området hvor du planlægger at installere forfængelighed. Forfængelighed må ikke hindre nogen døre åbner eller lukker, løbe ind i andre hindringer i badeværelset, eller hindre hvilken som helst veje.

•Anvend en stud finder til at finde væggen studs og markere dem. Gøre den mærkning, der er højere på væggen end toppen af forfængelighed, så du kan se dem med forfængelighed i sted.

•Skub forfængelighed mod væggen. Drive træskruer gennem bagsiden af forfængelighed og ind i væggen studs efter markeringer over forfængelighed.

•Sæt den forfængelighed vask mellem to savbukke, men forlader nok plads til at manøvrere rundt om vasken. Sprede blikkenslager er kit på begge sider af vandhanen er dæk plade. Sted dæk så huller i plade linje med hullerne i vasken.

•Sæt vasken vandhane gennem montering huller i vasken og dæk plade. Tråd af nødder, der fulgte med hane på undersiden af vandhanen. Spænd møtrikkerne med justerbare tænger.

•Sno blikkenslager er kit rundt på undersiden af vasken afløb samling, tryk derefter på afløbet forsamling i hullet i bunden af vasken. Punkt åbningen i afløbet forsamlingen mod vandhanen.

•Skub skive og gummi pakning på undersiden af afløbet forsamling. Brug den skruenøgle til at stramme kompression møtrikken på afløbet forsamling. Brug en klud til at tørre væk enhver blikkenslager er kit, der presser ud fra under afløbet forsamling.

•Tab den vask prop til afløb med props åbning pegede mod vandhanen. Indsæt bold enden af den prop pivot arm i åbningen i afløbet forsamling, så tråd låsemøtrikken på afløbet forsamling åbner i hånden.

•Sæt anden enden af pivot stangen igennem foråret klip og et af hullerne i gaffeltræk strop. Skub lift stangen gennem hullet i vandhanen. Sæt enden af lift stangen gennem "C"-formet del af gaffeltræk, og spænd skruen mod lift stangen.

•Applicer en selv perle af silikone caulk rand omkring vasken åbning i vanity top. Lavere synke ind i åbningen.

•Sno rør tape med uret rundt tråde i bunden af vasken afløb samling. Børste PVC primer på enderne af den vask drænrør. Tillad primer til tørre helt, så Børst PVC cement på enderne af drænrør. Tråd drænrør sammen i hånden, samt stub-out røret på væggen og den køkkenvasken drain forsamling.

•Sno rør tape rundt de åbne tråde på undersiden af vandhanen og vandforsyning ventiler. Tråd vandforsyningen linjer på undersiden af vasken og ventilerne. Bruge et bassin skruenøgle til at stramme møtrikkerne på vandhanen. Brug den skruenøgle til at stramme møtrikkerne på vandforsyningen ventiler. Drej vandforsyningen ventil håndtag mod uret, indtil de stopper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com