Hvordan man samler en baldakin

September 27

Bærbare baldakiner er den rejser værelser at kunstnere og crafters bringe til kunst og håndværk viser. Mange baldakin producenter konkurrerer om den crafter dollar, men baldakiner, selv er meget ens. Fælles baldakin attributter omfatter stål eller aluminium polakkerne at snap sammen, et spidst tag til beskyttelse mod regn, og hvide presenninger til at holde tingene køligt og giver skygge.

Instruktioner

•Arrange alle stykker af din baldakin på jorden. Arrangere dem som de vil blive placeret under forsamling; for eksempel, placere hjørne stykker i hjørnerne og peak tag stykker inde 10 fods ved 10 fods kvadrat. Sortere og organisere ben, presenninger og snore. Lægge dem i pæne bunker i nærheden.

•Build oppefra og ned. Samle tag stykker, herunder de rør, der danner toppen af taget. Stramme skruer og tjekke for sikker pasform.

Uddelingen tarp, jute eller mesh taget til baldakin. Forskellige baldakin mærker er sat lidt forskellige fra hinanden, men de fleste baldakiner kræver brug af små bungee snore til at vedhæfte tarp loft til rammen. Se producentens instruktioner. Sikker tag før man går videre til næste trin.

•Sæt det ene ben i hjørnet socket. Placer det andet ben i stikket til højre eller til venstre for den første ben.

Hvis hver af din baldakin ben er opdelt i to poler, placere de tredje og fjerde ben i tag-bøsningerne så du har en kort baldakin.

•Begin igen på først ben og vedhæfte nederst halvdel af benet. Lytte at snap på plads. Skub og træk på benet til test for sikkerhed.

Gør det samme for andet, tredje og fjerde ben.

•Sæt bagvæggen og to side væg tarps med bungee snore, lynlåse eller hvad din baldakin er designet med.

•Weigh baldakin ned for at holde det fra at blæse væk på blæsende dage. Vægte er baldakin tilbehør, der sælges af de fleste producenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com