Hvordan man samler en Broyhill babyseng

February 14

Hvordan man samler en Broyhill babyseng

Samle en barneseng er et vigtigt skridt i at få en børnehave klar til din baby. Dog kan det være en udfordring, især hvis du ikke har samlevejledning. Derfor kan forstå de grundlæggende dele af Broyhill barnesenge og hvordan de fungerer hjælpe dig med opsætning af krybbe.

Instruktioner

•Vælg den placering, der er egnet til krybbe. Vælg et område i det rum, der er sikker og bekvem. Sikre også, at det er væk fra vinduer, især dem, der har gardiner eller persienner. De har ofte strenge, der kan kvæle barnet.

•Lay ud af de fire sider af krybbe, herunder hovedgavl og footboard de to fronter, på samme måde vises de da samlet. Tilsidesætte andre nødvendige dele herunder madras eller beslag, skruer, bolte, møtrikker og plast dele så du kan få adgang til dem når det er nødvendigt.

•Tjek, om hver af den krybbe sider vender den rigtige måde, og som svarer til hakkene. Du kan sikre dette ved at kontrollere, om alle ufærdige træ vender indad.

•Join fire sider af krybbe. Installere to L-formet stang parentes i de pilot huller af hovedgavl og footboard. Skrue dem på plads ved hjælp af otte størrelse C skruer.

•Fix footboard til hovedgærdet med stabilisator stænger. Bruge otte størrelse B bolte og lås nødder til at slutte sig til dem. Sikre, at Nøglehullet slot på slutningen af stabilisator bar på toppen. Har din hjælper balance slutningen af søjlerne, (der ikke har været tilsluttet), indtil de har været sikret.

•Saml spring madrassen støtte. Skrue sammen hver af fire foråret klip beliggende på hvert hjørne af spring madrassen støtte.

•Sæt fronter til den overordnede opbygning af krybbe. For forreste fremstiller Broyhill barnesenge med drop-porte, en del, der ligner en gateway eller en dør. I modsætning til drop-sider, der plejede at have de bedste dele af rækværk, som kunne foldes ned før deres forbud i USA, fold drop-portene til den side, der giver adgang til krybbe. Montere drop-porten til den U-formede krybbe. Skruehuller på toppen og bunden af begge sider af drop-gate tilknyttes krybbe.

•Drej over krybbe til at installere fire hjul hjul i bunden hovedgavl og footboard. Skubbe hjulene i de forborede huller. Footboard og hovedgærde har forborede slots beregnet til knyttet caster hjul.

•Shake eller vibrere krybbe for at bekræfte, at det er fast monteret. Kontrollere, om rækværk af barnesengen kan flytte, når gate-sko på bunden jernbane er flyttet til den ene side. De kan flytte til venstre eller højre afhængigt af Broyhill baby barneseng model. Bekræfte, at rækværket kan låse på plads. Du kan sikre dette, når det klikker når du løfter det op.

•Sæt madras på spring madrassen støtte. Sikre, at det er den samme størrelse som den krybbe til at undgå huller, der kan fælde dit barns arme, krop eller ben. Kontrollere dette ved at montere to af dine fingre mellem madrassen og barnesengen side.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com