Hvordan man samler en Charles Webb reol

January 1

Charles Webb reoler er et fremragende eksempel på høj kvalitet materialer anvendes i en flot og dekorativ måde, at udstillingsmontre den naturlige skønhed af træ. Disse reoler farves normalt, ikke malet, og er attraktive accenter til ethvert rum. Opbevaring af disse stykker er omfattende på grund af den robuste konstruktion, som giver mulighed for understøttelse af tunge og store bøger. Forsamlingen er ligetil og alle nødvendige redskaber bør medtages, men brug af hjem værktøj forenkler installationen på grund af lethed, hvormed de større, højere kvalitet værktøjer.

Instruktioner

•Undersøg brugsanvisning til reolen grundigt, hvis den er tilgængelig. Læs alle advarsler og advarsler omhyggeligt for at sikre, at din installation planer vil give en sikker og hensigtsmæssig brug af reolen. Finde dele liste i forsamling manualen og gå gennem hver del for at sikre det er inkluderet i boksen. Dette har den sekundære fordel stifte bekendtskab dig med alle de stykker og procedurer, der kræves, som forhindrer tidskrævende fejl.

Kortindgangsdør den forhandler, hvor du har købt reolen hvis nogen stykker synes at mangle. Holde ud forsamlingen indtil udskiftning stykke kan findes, hvis stykket er afgørende for processen.

•Construct den ydre ramme reolen først ved at have en assistent hold side boards parallelt med hinanden. Sæt bunden brættet mellem to bestyrelserne, og Placer de specialiserede nødder inden for huller i det nederste bord. Gevind bolte igennem side bestyrelser og i nødder, og spænd dem med en unbrakonøgle. Dække bolt hovederne med de medfølgende pløkker. Gentag for at installere hele bunden bestyrelse og øverste bord.

•Arrange hylde bestyrelser inden for rammen af reolen, gør sikker på siderne af hylderne med huller for specialiserede nødder vendt nedad. Indstille nødder i hullerne, og passere bolte gennem side bestyrelser og ind på hylderne. Fastgør dem i nødder, og stram dem ved hjælp af en unbrakonøgle. Installere alle bolte i en hylde halvvejs før stramning dem helt. Dække bolt hovederne med pløkker.

•Klik reol på hovedet ned og placere de bageste bestyrelsen sektioner på toppen. Løft den bageste board og vedhæftet fil nødder i huller i side bestyrelser. Passere vedhæftet fil bolte gennem bageste bestyrelsen og i nødder i side bestyrelsen huller. Spænd boltene helt ved hjælp af en unbrakonøgle.

Tips & advarsler

  • Sikre reol på væggen om nødvendigt ved at bore en 3-tommer træ skrue gennem den bageste bord og ind i en mur stud. Reolen kan også være forankret med en metal beslag fastgjort til oversiden af reolen og en mur stud.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com