Hvordan man samler en Lane hvilestol sofa

August 16

Hvordan man samler en Lane hvilestol sofa

Lane hvilestol sofaer er designet til at skilles ad i mindre sektioner, som gør det muligt at flytte sofaen gennem smalle døråbninger og andre trange. Prøv at flytte hvilestol sofa ind i lokalet før andre store genstande, så du har masser af plads til at lægge brikkerne. Dette vil gøre det nemmere at line op de nødvendige parentes og forbindelsespunkter før løft stykker.

Instruktioner

•Klik over den nederste del af den tilbagelænet sofa. Indsæt tråde af benene i huller på undersiden af sofaen. Spænd ben ved at dreje hver enkelt uret i hånden. Du kan også nødt til at indsætte og stramme en fastholde skrue på hvert ben.

•Lift polstring nederst i ryglænet, så du kan få adgang til side parentes. Spørge nogen til at hjælpe dig med at løfte ryglæn på rammen af den tilbagelænet sofa. Sikre at beslagene line op før du smutter ryglæn på rammen.

•Sæt hver sektion af i sofaen, hvis du har en modulære Lane hvilestol sofa. Afhængigt af din sofa design kan du skal vedhæfte et beslag eller metal plade til at forbinde hver sektion.

•Dæk alle udsat forbindelsespunkter eller metal beslag med løs flapperne af polstring på kanten af hver sektion. Drej lynlåse af puder mod ryglænet og sæt dem på sædet. Sæt puder i sofaen med lynlåse vendt mod ryglænet eller armlæn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com