Hvordan man samler en Poäng stol

June 13

Hvordan man samler en Poäng stol

En af IKEAS velkendte, ikoniske stykker er Poäng stol, en stationær gyngestol ofte parret med et matchende skammel. Stolen kommer i en række farver og kvaliteter, lige fra billige til højere priser modeller med dristig, træ og ekstra funktioner. Købe stolen er kun halvdelen af kampen, men siden samle det kan være svært. Trække det ud kræver fuld opmærksomhed, især hvis du er forvirrede af de billeder, der kun manuel eller manglende instruktioner fra en brugt køb.

Instruktioner

•Unpack stol stykker. Bruger instruktion manuel og stol dele, udvikle en forståelse af, hvordan din stol vil komme sammen. Skruerne kommer med matchende metal acceptorer, som ikke er indbyrdes udskiftelige. De to sekskantede skruenøgler svarer til to særlige skruer.

•Saml ben. En af de korte cross-stykker går mellem stolen tilbage ben; man vil gå midt i afsnittet ben. Line up ben og cross-stykker og sæt en skrue acceptor i Krydsstykket på den ene side. Skrue i passende skruen fra ydersiden af benet rammen, så at det glider ind i skruen acceptoren hul. Gentag dette trin på den modsatte side ben ramme. Skrue i anden cross-stykket.

•Sæt sædet til stolens ryg ved hjælp af skruer og acceptorer. Det sæde bageste overlapper med stol bag bunden, således at skruehullerne linje op. Spænd skruerne.

Uddelingen stol bund og bagside til benene ved at knytte sædet er forreste til midten af hvert ben understøtter. Vedhæfte midten af stolen tilbage til toppen af ben understøtter. Spænd skruerne. Vedhæfte stolens polstring med stof fastener.

Tips & advarsler

  • Indsæt skrue acceptorer først, vender den måde skruer vil passere gennem dem.
  • Stolehynder er let ændres med covers, dekorationer eller ekstra syning, fordi de er aftagelige med stof fasteners.
  • Må ikke sidde i stolen, indtil forsamlingen er komplet og skruer er strammet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com