Hvordan man samler en rund barneseng

January 31

Hvordan man samler en rund barneseng

Hver runde krybbe er udformet forskelligt. For at vide præcis, hvordan at samle runde krybbe til din baby, du skal bruge instruktionerne til at mærke og model nummer. Men der er mange ligheder mellem cribs. Hvis du ikke kan finde manualen for din runde krybbe, kan monteringsvejledningen for Little Miss Liberty Standard baldakin Top runde træ krybbe kunne guide dig.

Instruktioner

•Locate de to halvdele af barnesengen base, hver en halvcirkel. Line op den fjerde pind på én med den fjerde slot på den anden. Passe dem sammen. Rotere i to halvcirkler, så andre låsning pløkke justeres med andre slots på afsnittet modsatrettede.

•Sæt hver af de fire hjul i fire hjul-bøsningerne. Indsæt stikkene i bunden åbning på hver af krybbe ben og tryk på hjul let for at sikre dem i benene.

•Locate to ben med dobbelt rod beslag på dem. Benene skal knyttet til krybbe base, så disse parentes står over for hinanden for løsøre rækværket. Lægger benene på bunden af foring op beslag på basen med hul på det ben, der er placeret i den korrekte højde for størrelse og mobilitet af dit barn. Arbejde udefra, indsætte to 2-tommers bolte igennem ben i base beslaget. Placer skiver og firkantede nødder på indersiden slutningen af bolte og stramme, ved hjælp af en skruetrækker og tænger. Gentag med de resterende tre ben.

•Saml den bevægelige krybbe jernbane ved at indsætte hooked metalstang gennem toppen af den bevægelige rail, gennem den øverste bøjle på benet, gennem bunden jernbane af krybbe side og gennem krankboks på benet. Gentag på anden siden af barnesengen jernbane med andre metalstang.

•Sæt den stationære krybbe væg. Hvile bunden jernbane på metal beslaget på benet. Indsæt en 2,5-tommers bolt i en skive og derefter ind i den lavere krybbe jernbane oppefra og nedad. Fastgør det med en vaskemaskine og en acorn møtrik, ved hjælp af en skruetrækker og et par tænger. Indsæt en anden 2,5-tommers bolt gennem hullet i metalstang, gennem krybbe ben og ind i den stationære jernbane. Spænd med en skruetrækker, men ikke stramme.

•Tilslut baldakin af snapping hver af de fire hvælvede barer af canopy på to bedposts. Afslut ved at skrue korsblomster på plads på toppen.

•Laveste bevægelige krybbe jernbane ved at løfte siden. Frigive låsemekanismen ved samtidigt at trykke på begge låsning smæklås. Lavere skinnen. For at hæve den, blot løfte den op igen på plads indtil de låsemekanismer fange automatisk.

•Kontrollér alle bolte og rails for sikkerhed før brug. Periodisk stramme boltene igen efter behov.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com