Hvordan man samler en Valance

August 18

Hvordan man samler en Valance

Et vindue valance er en billig behandling, som forvandler udseendet af vinduet og værelset. Teknisk set, er det en længde af dekorative stof eller træplade monteret langs bredden af vinduet at skjule draperier stangen. Afhængigt af personlige præferencer, bruge stof i de samme eller forskellige farver som gardiner sin hænger over, gøre en træ valance og dække det med stof eller forlade skoven som det er. Samle en kasse-lignende valance er en enkel procedure.

Instruktioner

Stof Valance

•Measure bredde af valance stangen fra den ene ende til den anden. Tilføje 4 inches til målingen til konto for indvendige kanter og Bemærk det. Beslutte hvor langt ned på draperier ønskede valance at hænge. Ideelt, valance normalt falder en sjettedel til en ottendedel af gardiner længde. Tilføje 6 inches til den ønskede længde af valance og Bemærk det.

•Klippe valance stof kendt længde og bredde med skarpe stof saks. Fold den lange kant langs bunden af stoffet med 1 tomme to gange, og tryk eller pin. Også folde de to korte sider af stoffet dobbelt ved 1 tommer, og den øverste kun én gang med 1 tomme.

•SEW over de foldede kanter ved hjælp af en nål eller symaskine og matchende tråd. Start syning fra det ene hjørne af hver kant og arbejde din vej til anden hjørnet.

•Klap den lange kant langs toppen af valance stof til at danne en 3-tommer ærme eller lomme til valance stangen. Jern i folden og sy det til den resterende stof, før du indsætter stang gennem et hjørne og ud fra den anden.

Træ Valance

•Measure og Bemærk bredden af den valgte vinduesrammen fra det ene hjørne til det andet plus 4 inches. Placer målebåndet mod væg langs et hjørne af gardiner til at bestemme dets dybde. Føje 1 tommer til måling og bemærke det som mål for siderne af valance.

•Spread en 1 x 8-tommer ombord på en plan bord og klippe det bemærkes bredden ved hjælp af en sav. Skær anden 1 x 8 tommer bestyrelsen i to korte sider. Slibe kanterne af cut bestyrelserne til at fjerne splinter og skarpe hjørner eller kanter.

•Hold længere træ længden på en plan bord så det hviler på sin 1-tommer kant. Placer en side stykke mod et hjørne af den længere bestyrelsen til at danne en vinkel på 90 grader. Bore tre pilot huller gennem det lange bord, der trænger gennem den korte bord. Gentag proceduren med den anden korte bord på hjørnet af denne lange bestyrelse.

•Sæt en 2-tommer galvaniseret træ skrue i hver pilot hul indtil toppen er i niveau med den omgivende overflade. Måle længden og bredden af øverst forsamling og overførsel til en 3/4-tommer krydsfiner plade.

•Klippe krydsfiner ark til størrelse, så det tjener som toppen af valance. Fordelt lim på 1-tommer udsatte overflader af de tre bestyrelser før sænke arket cut krydsfiner på plads. Tryk på det hårdt at styrke limen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com