Hvordan man samler et træ arkivskab

June 25

Hvordan man samler et træ arkivskab

Ikke være bange, når shopping for en træ arkivskab, den, du vælger kræver muligvis nogle forsamling. Office møbelproducenter prøve at producere deres produkter på måder, der gør dem let at samle. De fleste produkter vil kræve fælles husholdning værktøjer såsom en skruetrækker eller en hammer for forsamlingen. Om ydre er færdig i mørke kirsebær eller med en hvid antik patina, kan montering et kabinet give en gør det selv-boligejer tilfredshed af et veludført stykke arbejde.

Instruktioner

•Lay alle stykker af kabinettet ud og adskille dem med dele. Sat for eksempel sider eller skuffe dele sammen i det samme sted.

•Saml sider til for- og bagside, efterfulgt af top og bund. Nogle enheder vil have slots at bare glide på plads. Andre har ben, der indsætter en forborede hul og samle ved at dreje en runde klip ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

Uddelingen skuffen glider til venstre og højre for en skuffe boks. Nogle dias vil kræve skruer, mens andre har pins, tryk på plads. Hvis de tappe sted, sikre skuffe dias til siderne før montering boksen skuffe.

•Installer skuffe dias hardware inde i arkivskabet. Placer filen skuffer i kabinettet og installere drejeknapper på skuffefronter.

•Åbn skuffer langsomt at tjekke pasformen. Justere dem efter typen af skuffen dias ansat af produktet.

Tips & advarsler

  • Installere filen bøjler i skuffer for bedre organisation.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com