Hvordan man samler hjem møbler

November 25

Samle dine egne møbler kan være en skræmmende opgave, især for større stykker. Hvis du samle et stykke af møbler på din egen, afsætte nok tid for opgaven. Med organisation og streng overholdelse af produktets trinvise instruktioner, kan samle dit eget hjem møbler være en givende og money-saving oplevelse.

Instruktioner

•Indstil om du kan flytte boksen indeholder din nye stykke møbel alene. Hvis ikke, trække på hjælp fra andre til at flytte det tæt på hvor du har planer om at placere det engang samlet. Dette vil hjælpe dig med at undgå at skulle bære den forsamlede møbler op ad trappen eller forsøger at passe det gennem en døråbning.

•Klart en forsamling plads, der er større end det færdige stykke af møbler med ekstra plads til værktøjer og papirkurven. Faste overflader som træ eller cement gulve er bedst. Undgå plystæpper, da de ikke giver en flad arbejdsoverflade og små komponenter kan gå tabt i dem.

•Åbn boksen og fjerne dens indhold. Pappet kan blive flyttet til din udpegede trash område eller bruges til at beskytte bordpladen. Hvis du bruger boksen til at beskytte bordpladen, bryde det og læg den fladt på gulvet.

•Locate instruktioner og dele montagelisten. Ved hjælp af dele listen, organisere materialer af typen til at kontrollere, at alle nødvendige materialer var inkluderet. Placere nogen beskyttende eller forsendelse materiale i området udpeget papirkurven.

•Den nødvendige redskaber til at samle møblerne kan have været inkluderet i kassen. Hvis ikke, identificere de nødvendige værktøjer til samle stykke af møbler og bringe dem til din samling plads. Udpege et område at holde dem så du ikke behøver at bruge ekstra tid på udkig efter tabt værktøjer. Elværktøj kan væsentligt fremskynde forsamling har du dem.

•Saml din nye stykke af møbler ved at følge de trinvise anvisninger. Ikke springe trin eller samle stykker ude af drift. Husk, at det produkt designere skrev vejledningen, så forbrugerne kan samle produktet så hurtigt som muligt. Ikke overspænde skruer.

•Når du har fuldført det sidste trin, kontrollere, at din nye stykke af møbler er fuldført, tager Bemærk, hvis du har nogen sidesten dele. Tage et skridt tilbage og beundre dit håndværk.

Tips & advarsler

  • Overvej at bruge knæbeskyttere, når du arbejder på træ eller cement gulve.
  • Brug træ lim, selv når det ikke er krævet i monteringsvejledning, kan føje til den strukturelle integritet af stykket af møbler.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com