Hvordan man samler Knock-Down møbler

March 17

Hvordan man samler Knock-Down møbler

Knock-down (eller flatpack) møbler er populær på grund af dens omkostningseffektivitet. Fordi det er pakket flad og transportabel nok til at afhente og indlæse i bilen selv, gemmer du på leveringsomkostninger. Klar-til-samle (RTA), samlesæt eller forsamling-kræves møbler er også specielt forberedt til enkel konstruktion, komplet med betjeningsvejledninger, der er klare og nemme at følge. Dog går undertiden tingene galt. Her er et par tips om hvordan man samler dine knock-down møbler uden besvær.

Instruktioner

•Indstil på forhånd hvis du skal bruge et andet sæt af hænder til at hjælpe dig med at tage box(s) af hovedmeningen møbler fra butikken til dit hjem. Spørg butikken for den anslåede vægt af hver boks. Møbler med hule metalrammer er let, men hvis det har glas komponenter, så bliver det tunge. Naturtræ er omkring så tungt som presset træ eller spånplade. Lange stykker af inventar som kabinetter og høje hylder vil være vanskeligt at håndtere alene. Glas og spejle skal håndteres med omhu.

•Decide om du ønsker at samle møblerne selv eller med hjælp fra en anden. De fleste "Saml-det-selv" møbler kan gennemføres alene, men nogle kræver tre eller fire hænder. Montage møbler med venner og familie kan være sjovt, men det kan også være kaotisk. Kvaliteten af forsamling er også sværere at sikre når alt for mange hænder er involveret.

•Designate et område, der er tilstrækkelig for udpakning og manøvrering hovedmeningen stykker. Den færdige vare kan have en lille fodaftryk, men de løse stykker skal lægges ud over et bredere arbejdsområde, så sørg for du har nok albuerum. Og du ved, hvor du vil placere den nye møbler, så ikke samle det for langt væk.

•Advise medlemmer af husstanden, forsamling er igangværende. Det betyder, kæledyr og småbørn skal holdes væk fra området konstruktion. Og alle skal vide, hvor den første nødhjælpskasse er placeret.

•Start udpakning kun når du er klar til at afsætte den tid, der kræves for at fuldføre forsamlingen. Forlader møbler forsamling halve normalt fører til spredte stykker i vejen for daglige rutiner. Jo før kan du gennemføre at sætte varen sammen, jo hurtigere kan du få det ud af vejen.

•Åbn boksen omhyggeligt og lå flad pap til at beskytte dit gulv og give dæmpning for de løse stykker under montagen. Hvis den papkasse ikke er tilstrækkelig, arbejde over et tæppe eller tæppe.

•Sørg klar med de basale handyman værktøjer. Nogle knock-down møbler er enkle nok til at prale "uden brug af værktøjer", men mere komplekse stykker vil sandsynligvis kræve en hammer og skruetrækkere og måske endda en boremaskine. Allen skruenøgler leveres normalt.

•Spread alle de møbler og tilhørende hardware. Undersøg, hvad du har med hvad er angivet i instruktionsbogen. Sørg for du har alt, før du starter.

•Følg instruktionerne omhyggeligt. Ligegyldig hvordan simpel møbler ser, hjælper det for at læse instruktionerne for montage rækkefølge og tips.

•Når gjort, lykønske dig selv og beundre på hvor mange penge du har gemt ved at gøre forsamlingen selv.

Tips & advarsler

  • Overvej at bruge elværktøj. Instruktionsmanualen vil normalt ikke anbefaler at bruge elværktøj, men hvis en magt skruetrækker vil hjælpe dig køre disse lange skruer, med alle midler, spare dig selv håndled handling. Bare vær sikker på du ikke stramme skruerne og knæk træ i processen.
  • Ikke arbejde over en Plys tæppe fordi skruer og andre små hardware vil gå tabt blandt fibrene.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com