Hvordan man samler polstrede møbler

December 4

Møbler, der er pakket i stykker skal sættes sammen af køberen er kendt som klar-til-samle. Køb polstrede møbler i klar-til-samle form kan være en omkostningseffektiv alternativ til at købe et samlet stykke. Samle denne type møbler som et puslespil - brikkerne skal passe sammen på en bestemt måde. Pasning til følge monteringsvejledningen og bruge de rigtige værktøjer vil sikre, at du kan begynde at nyde din polstrede møbler så hurtigt som muligt.

Instruktioner

•Klart dit arbejdsområde af snavs eller snavs. Vakuum hvis nødvendigt. Placer pap på dit arbejdsoverflade til at beskytte gulvet. (Du kan muligvis skjule de møbler shipping box til dette.)

•Organiser de enkelte stykker af møbler, lægge dem ud i den rækkefølge, hvori de skal bruges. Dette omfatter de polstrede stykker og enhver bolte eller skruer kræves for forsamlingen. Sammenlign dele listen til din stykker til Kontroller, at du har alle brikkerne. Sørg for at du har de værktøjer, du skal bruge, såsom en skruetrækker.

•Se forsamling-diagrammet. Placer de to første stykker sammen og fastgør dem med en bolt eller skrue. Indsætte alle andre skruer og bolte for hvert trin; derefter gå tilbage og spænd hver skrue. Sørg for, at skruerne er sikker, men ikke stramme, da det kan beskadige brik.

•Følg efterfølgende trin i orden. Hvis du mangler nogen stykker, kontakte møbler fabrikanten eller den butik hvor du købte varen. Du kan muligvis få den brik, du har brug for uden at erstatte det hele stykke af møbler.

Tips & advarsler

  • Brug enhver forsamling værktøjer og hardware inkluderet med møbler; de kan tilpasses til jobbet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com