Hvordan man sammensætter en Futon seng

October 7

Hvordan man sammensætter en Futon seng

Futons er en attraktiv og billig valg for møblere et hjem. De er nyttige, fordi de er ikke kun en behagelig sofa, men kan nemt laves om til en behagelig seng.

De fleste madrasser er konstrueret på samme måde ved hjælp af lignende dele og hardware. Hvis din producent samlevejledning bliver tabt, er her nogle generelle instruktioner for futon forsamling, der skal gælde for de fleste madrasser med nødvendige kun minimale tilpasninger.

Instruktioner

Sammensætte en Futon seng

•Lay futon delene, der fulgte med futon at fastslå, at intet er manglende eller beskadigede før du begynder forsamlingen. Sørg for, at alle hardware-dele er inkluderet.

•Find fire pins, fire ruller og fire klip inden for de medfølgende dele. Næste, find ryglænet af futon. Se for at finde de huller, der er pre-boret ind i hver side af ryglænet. To af disse huller vil være tættere på hinanden og et andet hul vil være i bunden af siden. Den lavere hul er hvor siden vil blive forbundet til sæde for futon.

Rullerne har en rund top- og en lidt større. Den nederste del af hver rulle placeres mod træ med en nål indsættes gennem toppen af rullen. Stiften vil derefter udvide gennem hullet og ind i bagsiden af futon. På den modsatte side, vil du placere en skive over denne pin med et klip. Skub clipsen gennem hullet til at fastgøre den. Dette skal gøres for hver af de fire ruller.

•Find sædet sektion, og på afsnittet sæde finde hul der er tættest på udgangen. Efter at finde disse huller, lægge ud afsnittene med sæde og ryg med deres lameller vender mod loftet. Indsæt de to resterende stifter gennem de tomme huller i afsnittet tilbage af siderne gennem de huller i sædet. Placerer en skive på benene og følg skive med et klip på hver pin til at sikre.

•Find to arme og to bårer af futon. Ene side af hver arm skal have to riller. Disse riller vil stå hinanden indad mod midten af futon. Find de to bårer. Disse bårer skulle have fire små huller på den ene side af hver båre nær enderne. Disse huller skal stå i mod hullerne i den modsatte båre.

Finde en tønde møtrik og indsætte det i et af hullerne det vil passe ind i. Skruetrækker-punkt side af tønde møtrik skal vende udad fra hullet når tønde møtrik er indsat. Hullet i siden af tønde møtrik skal flugte med hul i enden af skinnen. Skubbe bolten gennem ydersiden af armen og i skinnen af threading det ind i den tønde møtrik. Bruge en unbrakonøgle til at stramme skruen. Gentag dette for alle bolte, men ikke stramme dem fuldt ud endnu.

Forlade to bolte ud af jernbane nærmest rillerne i futon armene til at fastslå, at du er i stand til at flytte armen lidt. Det er nødvendigt at justere armene udad når du indsætter sædet og tilbage sektioner i rammen til at undgå at ridse indersiden af futon arme.

•Line op den øverste rulle med riller i armene. Slutningen af rullen skal passe ind i rillen. Linje op de nederste ruller på hver side med hver rille, der strækker sig frem og tilbage på futon. Afsnittene med sæde og ryg skal vender opad for madras skal placeres på dem.

•Isæt de to bolte og tønde nødder, der er tilbage i ryggen armen. Hvis alt synes at være passende sammen korrekt, stramme hver bolt, der var efterladt løs.

Sted på futon og futon madras er helt samlet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com