Hvordan man sammensætter en spabruser

February 13

Hvordan man sammensætter en spabruser

Opretter en luksus, behøver spa-lignende atmosfære i dit badeværelse ikke at blive en bekostelig affære, der kræver en komplet remodel. I virkeligheden, kan du oprette en spabruser med nogle få enkle ændringer. For eksempel, kan du ændre din bruser hoved eller badeværelse maling farve. Derudover kan du krydre dit badeværelse med spa-relaterede tilbehør, herunder håndklæder, fugtighedscreme, lavendel sæbe og tilbehør. Før du foretager ændringer, er du bedre tjent med at tænke over, hvilke specifikke elementer til at ændre, da nogle ideer ikke måske passer i din vision om et spa stemning i dit badeværelse.

Instruktioner

Installere Spa elementer

•Decide på de elementer, du ønsker at ændre om dit badeværelse, overveje dit nuværende budget. Du vil sandsynligvis ønsker at ændre en gammel brusehoved. Men brusehoved er et af flere elementer du bør overveje at ændre. For eksempel kan du svagere belysning i dit badeværelse, samt adskillige spa-relaterede accenter som stearinlys, en fluffy, spa-kvalitet håndklæde, fod scrub, body olie eller andre relaterede produkter.

•Paint dit badeværelse væg til et mere beroligende farve. Du kan købe maling fra din lokale hjem forbedring butik. Spørg butikken repræsentanter om relevante farver til "spa" badeværelser, og sørg for at fjerne indstillinger, som du ikke føler afslappende nok.

•Purchase badeværelsestilbehør til at skabe en spa atmosfære. Hvis du foretrækker dæmpet belysning, købe flere stearinlys til at placere omkring dit badeværelse med dæmpet belysning og fornøjelig dufte. Derudover købe andre valgte accenter, herunder en fluffy håndklæde, fod krat og krop olie. Du kan også medtage andre spa-produkter, såsom en fugt maske og lavendel sæbe.

•Sæt en radio i dit badeværelse til at spille blød musik, mens du bader. Sørg for at indstille radioen til din foretrukne CD eller station før tænde vandet. Sørg for at tørre ud før håndtering af alle elektroniske enheder, herunder radio.

Installere brusehoved Spa

•Purchase spa-quality bad system fra din lokale hjem forbedring butik. Før du foretager en udvælgelse, undersøgelse Systemindstillinger, som de varierer.

•Tag din eksisterende brusehoved ved at skrue det fra bruseren arm. Fjerne den bruser hoved arm ved hjælp af et par tænger. Greb røret med tang og dreje det, indtil det kommer ud.

•Sno kanten af den nye brusehoved plastik nippel med flere lag af Teflon tape. Dette vil hjælpe forebygge utæt og sikre en sikker pasform.

•Skru brystvorten på plads. Skåret ud i slutningen af brystvorten ved hjælp af en rørskærer, forlader en eller to inches fra væggen. Skru brusehoved og omskifter på forkortet brystvorten.

•Installer lodret spa enhed. Tegne en plumb linje nedad fra midten af bruserhovedet. Placer lodret spa enheden over midten af den linje og mark steder for top og bund monteringsskruer ved hjælp af en blyant.

•Mark steder af to huller til skruer, ved hjælp af et center punch. Bore huller ved hjælp af en hammer bore i de to steder du markeret til skruer. Borehammer bør have en karabin-tippes murværk bit, der fungerer bedst til boring i hårde flise overflader.

•Sæt plast ankre i de nye huller. Tryk dem på plads. Vedhæfte den lodrette spa enhed og de to skruer, indtil det er stramt fastgjort til væggen.

•Installer endestykker. Vedhæfte Vandforsyning slange til porten på håndbruseren.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com